Gdje je Plenkovićeva žena? Nije je bilo u stožeru

Kiosk
Gdje je Plenkovićeva žena? Nije je bilo u stožeru

ANDREJ PLENKOVIĆ noćas je proglasio izbornu pobjedu, a dok je išao prema pozornici u stožeru HDZ-a, pratila ga je pjesma Eye of the Tiger. Pio je slavljenički pjenušac i rezao tortu sa stranačkim kolegama, a mnogi su se pitali gdje je njegova supruga.

Većina političara sinoć se pojavila sa svojim partnericama, uključujući Tomislava Tomaševića, Peđu Grbina i Marina Miletića, a i Milanovića je tijekom glasanja podržala njegova Sanja. Samo Plenkovićeve Ane Maslać nije bilo na vidiku. Ipak, to nije neuobičajeno.

Plenkovićeva supruga ne pojavljuje se često u javnosti sa suprugom, a jedna od rijetkih prilika kada se obitelj Plenković mogla vidjeti na okupu u javnosti bio je njihov posjeti papi Franji 2017. godine.

Javnost je tada vidjela malenog Marija i Milu, koja je tada imala tek osam mjeseci. Inače, Andrej Plenković je prvi hrvatski premijer koji je na toj poziciji dobio dijete. Naime, kada je 2017. godine rođena njegova Mila, obnašao je dužnost predsjednika vlade Republike Hrvatske.

Upoznali su se u saboru
Zadnji put je Ana Maslać snimljena u javnosti 2019. Tada je u u zagrebačkoj zračnoj luci s Plenkovićem dočekala kineskog premijera Li Keqianga, koji je boravio u službenom posjetu Hrvatskoj sa suprugom Cheng Hong.

U martu 2022. par je dobio i treće dijete. Ana je rodila sina Ivana u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Iako se ne zna kad su se Ana i Plenković tačno upoznali, zna se da su se vjenčali u oktobru 2014. godine, a dva mjeseca kasnije rodio im se prvi sin Mario.

Plenković od početka političke karijere svoj obiteljski život uspješno skriva, a o samozatajnoj Ani poznato je tek da je pravnica rođena u Dubrovniku te da je supruga upoznala u saboru, gdje je radila kao šefica Službe za pravne poslove i ljudske potencijale.

(Index.hr)

Ne propustite