TEST: Koja vas planina doziva? Odgovor otkriva vašu pravu snagu duše!

Kiosk
TEST: Koja vas planina doziva? Odgovor otkriva vašu pravu snagu duše!

Odvojite trenutak i pogledajte svaki od ovih planinskih krajolika i zamislite koji biste željeli istraživati. Zamislite kako šećete planinom, kako se penjete po stijenama ili kako gazite po travi i upijate ambijent.

Koji vas doziva? Odgovor može otkriti vašu pravu snagu duše.

Planina A: Slatki rast

Vi žudite za rastom, širenjem i svom njegovom slavom. Možda je vaša duša malo umorna od dosade i uobičajenih stvari. Život ima mnogo toga za ponuditi, to znate u svom srcu. Obiluje mogućnostima, ali možda vam je teško shvatiti kako najbolje možete iskoristiti ovo obilje.

Želite biti slobodni. Sva sloboda koju tražite je u vama. Zamislite da sjedite na vrhu ove prekrasne planine. Sami ste, sami sa svojim unutarnjim glasom.

Gurnite na stranu sva ometanja i dopustite sebi da sanjate. Koje plodne misli vam dolaze u glavu? Možda čak i uzrokuju lupanje vašeg srca. Govore li vam da učinite nešto, da otiđete negdje, da se povežete s nekim? Ili ste možda već svjesni želje i samo preispitujete svoju sumnju?

Inače, ovdje bih htio citirati ljude koji su uspjeli napraviti nevjerojatne stvari, unatoč njihovim okolnostima. Ali znam da to neće pomoći. Znate da možete raditi ono što želite, ali dopuštate da vas um blokira. Ne dopušta vam da vjerujete u sebe.

Dok sjedite na vrhu ove planine, možete li osjetiti olakšanje? Tu ste samo vi i priroda. Ovdje možete biti sve što želite biti. Nema stresa, nema brige. Svijet je daleko. Sjetite se tog osjećaja, slobode. Sva sloboda koju tražite je u vama.

Planina B: Magična zemlja

Dobro došli u Zemlju snova. Odabrali ste prošetati mitskim planinskim lancem gdje jednorozi divlje jure i svatko ima čarobnu sposobnost da manifestira sve što želi.

Je li vam netko govorio (ili vam još uvijek govori) da se “probudite”? „Što si umislio“? Oni kažu. „Misliš li stvarno da to možeš?“ Dopustite nam da vam prenesemo; ravno s usana jednoroga. Svakako, ponekad se trebamo „probuditi“.

Ali život bez nade ili malo magije zapravo je tužan. Vaša duša želi hodati ovom mističnom plavom planinom zbog nekog razloga. Ponekad se život ne može mjeriti u kilogramima, dolarima, eurima, kunama.

Ponekad moramo dopustiti duši da vrluda, da bude inspirirana – zato što uistinu imamo priliku doživjeti čarobni život.

Planina C: Dobro i loše

Samo nekolicina vas će odabrati istražiti ovaj nevjerojatan planinski lanac. To su obične hridi, duboki klanci i tamne sjene, samo za hrabre.

Vi ste hrabri. Imate lavlje srce. Možda se samo trebate podsjetiti na ovo. Bez obzira na teškoće s kojima ste se susreli, vi – više od bilo koga – možete otkriti način na koji ćete ta iskustva pretvoriti u nešto značajno. Možda ćete to postići kroz pomaganje drugima ili kroz svoj vlastiti rast.

Vaš život je dizajniran od strane više moći tako da otkrijete veću svrhu. Posebnu ulogu, bilo u vašoj obitelji ili u većoj društvenoj zajednici.

Možda ste primijetili, sunce zaviruje preko vrha planine. Nova se zora približava, bolje razumijete tko ste i zašto ste tako posebni. Možda je trebalo vremena, ali neke se stvari jednostavno ne mogu požuriti.

Planina D: Mirne vode

Odabrali ste planinu mira i tišine. Možda je ovo nesvjesno priznanje duše da trebate “usporiti”, kako bi ugrabili više vremena za sebe. Vrijeme koje ćete provesti u molitvi, u kojem ćete komunicirati s duhovnim svijetom.

Ili možda već to radite? Ako je tako, to je znak da su vaši napori urodili plodom, veza se razvija i produbljuje. To može potrajati.

Kao što možete vidjeti iz ove slike, nema smisla požurivati ništa. Prilično je bezvremenski – izvan vremena, nepovezano s vremenom.

Dopustite vašem oku da slijedi planine, možete li vidjeti točku u središtu slike, krivulja planine nestaje iz vidokruga? One sugeriraju da se još više ljepote nalazi “iza ugla”.

Što dublje idete sa svojim molitvama ili meditacijom, to vas nevjerojatniji dar čeka. Ostanite strpljivi, zapamtite da vrijeme ovdje nema nikakav značaj.

(Atma.hr)

Ne propustite