Ne, nije bež ni bijela! Evo koja boja grudnjaka SE NOSI ISPOD BIJELE MAJICE

Kiosk
Ne, nije bež ni bijela! Evo koja boja grudnjaka SE NOSI ISPOD BIJELE MAJICE

S dolaskom toplijeg vremena sve češće posežemo za nošenjem bijelih majica i košulja, no istovremeno se javlja pitanje koju boju grudnjaka odjenuti ispod njih. Naravno, bijela zvuči kao logičan odgovor, no često naša želja za uniformiranjem stvori kontra učinak i naš torzo izgleda kao jednolična masa. Stoga se kao bolja opcija nameće grudnjak bež boje. Priznajemo, on jest vrlo praktično rješenje, no nedostaje mu doza seksepila i onaj "wow" efekt koji pogoduje da se zbog dobrog grudnjaka osjećamo još bolje u svojoj koži.

Ispod bijele majice nosi se crveni grudnjak

Stoga ti otkrivamo modni savjet koji će te na prvu iznenaditi, ali one koje su ga isprobale navode kako djeluje - ispod bijele majice trebaš obući grudnjak crvene boje! Premda je riječ o upečatljivoj nijansi, u postizanju "maskirnog izgleda" i stapanju s bijelom majicom djeluje jednako dobro kao i grudnjaci u boji mesa. Iako je u to možda teško vjerovati, znanost iza toga zapravo je prilično jednostavna. "Koža ima crvene tonove, pa se crveni grudnjaci prilično dobro stapaju pod bijelom košuljom"- otkriva Adrienne Coleon Gaskell, predstavnica francuske kuće donjeg rublja Simone Perele.

Obrati pažnju na podtonove!

Ipak, prije nego se odlučiš isprobati ovaj trik važno je da obratiš pažnju na jednu stvar! Naime, postoji značajna razlika između crvenog grudnjaka i ružičastog grudnjaka pa pripazi na suptilne podtonove. Da bi ovaj trik bio što učinkovitiji, potraži grudnjak tamno crvene boje (bliže bordo) i izbjegavaj fuksiju te vruće ružičaste tonove. Ako već posjeduješ crveni grudnjak odvaži se isprobati ovaj trik.

(miss7.24sata.hr)

Ne propustite