SNIMAK SA SVADBE ZGROZIO SVE: Mladoženja "POGODIO" mladu, sve joj završilo na faci (VIDEO)

Kiosk
SNIMAK SA SVADBE ZGROZIO SVE: Mladoženja "POGODIO" mladu, sve joj završilo na faci (VIDEO)

Na vjenčanjima mlada i mladoženja kao dio ceremonije daju jedno drugom parče torte, a dok neki to rade na tradicionalan i pristojan način, neki to pretvore u šalu koja pođe po zlu.

Na snimku koji je objavila mlada na društvenim mrežama može se vidjeti kako ona svom novom suprugu komadić torte razmazuje po licu, a nakon nekoliko sekundi on je uradio isto, ali na način koji je mnoge neprijatno iznenadio, prenosi Mirror.

Agresivno je uzeo ogroman komad torte i bacio ga mladi u lice. U komentarima je većina ljudi napisala kako je ovo prvi alarm da se u njemu krije agresivna osoba i kako bi trebalo da razmisli o braku sa ovakvim čovjekom.

"Doslovno je zakucao tortom", "Nije ni ona bila blaga, ali svejedno, obori ženu na zemlju", "Bože, šta je ovo", "Pazite kome ste rekli - da", samo su neki od komentara.

[tiktok]

@kelsboyd3 #cakesmash #nobodygotcake #smash #cakesmashchallenge #hedidntgetany #kingston #tennessee #barnofmaplecreek #johndeeergreen #ohno #rusticwedding ♬ Oh No - Kreepa

[/tiktok]

Ipak, nakon mnoštvo takvih komentara i upozorenja mlada se javila s objašnjenjem da su to jednostavno 'njih dvoje' i da je to njihova vrsta šale. 'Oprostite, ali ovo je drugačija vrsta humora, naša vrsta', poručila je.

Ne propustite