"U OVA 3 ZNAKA ZODIJAKA SE RAĐAJU PRELJUBNICI": Tvrdi Elina Gomfan, najpoznatiji ukrajinski astrolog

Kiosk
"U OVA 3 ZNAKA ZODIJAKA SE RAĐAJU PRELJUBNICI": Tvrdi Elina Gomfan, najpoznatiji ukrajinski astrolog

Elina Gomfan tvrdi da ova 3 znaka najviše varaju u ljubavnim vezama i da im se ne može vjerovati

3 znaka Zodijaka koji su najnevjerniji prema ukrajinskoj astrološkinji Elini Gomfan su:

Ovan

Nažalost, strast Ovna često nije ograničena na zvanične odnose. Ovnovi su vreli, borbeni i apsolutno uvjereni da su jedinstveni u krevetu!

Strastvena strana predstavnika ovog horoskopskog znaka ponekad predstavlja opasnost za odnose, jer Ovan voli da osvaja. Voli sve novo, uzbuđenje prvog zavođenja, neobuzdanu strast koja se navodno može doživjeti samo sa novim partnerima. I zato Ovan završava na top listi varalica.

Kako postići lojalnost Ovna? To ne dolazi u obzir. Ovan se ne može promeniti.

Ribe

Ribe često varaju kao odgovor na izblijedilu romansu. Ovaj znak zodijaka karakteriše osjetljivost i intuitivnost. Vodeni znak se često nađe u sukobu osjećanja: s jedne strane, Ribe imaju introvertnu prirodu koja cijeni sigurnost dugoročnih veza.

S druge strane, Ribe mogu pokazati neočekivanu strastvenu energiju kada upoznaju pravu osobu. Zatim program uključuje se*sualne avanture. Partner koji čeka kod kuće je zaboravljen.

Ribe varaju, posebno kada su prvobitna romansa i strast napustili njihovu vezu. Oni ne shvataju da dijele odgovornost za održavanje vatre, a istovremeno potcjenjuju svoju sposobnost da aktivno formiraju odnose.

Vodolija

Vodolije su nevjerovatni, strastveni ljubavnici. Nažalost, ovi horoskopski znaci najverovatnije varaju.

Horoskopski znak Vodolija je nevjerovatno slobodoljubiv i veoma cijeni svoju nezavisnost. Vazdušni znak često vara jer želi da dokaže i sebi i svom partneru da je „slobodan“.

Zašto Vodolija izjednačava „slobodu” sa švrljanjem iza leđa lakovernih partnera izgleda neshvatljivo za autsajdera.

Za Vodolije sa ovakvim načinom razmišljanja, bolje je prekinuti vezu nego potajno varati. Ili zajedno sa psihologom pronađite odgovor na pitanje odakle ta naizgled nezasitna potreba za samostalnošću i da li se ona može zadovoljiti u okviru zdravog partnerstva.

Ne propustite