Uskoro novost na Messangeru - svima će se svidjeti!

Kiosk
Uskoro novost na Messangeru - svima će se svidjeti!

Meta je najavila nadogradnju Messengera koja je već dostupna korisnicima u nekim zemljama. Riječ je o opciji HD, odnosno mogućnosti da fotografije na toj aplikaciji šaljete u boljoj kvaliteti.

Sve ostaje isto, uz jedan dodatak – jednostavno, kao i dosad, odaberete sliku koju želite poslati na Messengeru, zatim stisnete znak za HD i pritisnete Pošalji. Ovo je razveselilo mnoge korisnike aplikacije koji su se ranije žalili na kvalitetu fotografija tijekom slanja preko Messengera.

To nije jedina novost. Meta je najavila da će u aplikaciji korisnici sada moći stvarati “dijeljene albume”. Kako biste izradili album u grupnom chatu, moći ćete odabrati fotografije u aplikaciji i dodirnuti opciju “Izradi album”. Moći ćete i pritisnuti i držati fotografiju u chatu da biste otvorili gumb Stvori album.

Također, povećana je i veličina datoteka koje se mogu slati Messengerom. Odsad ćete moći slati datoteke do 100 MB. Nadogradnja još nije dostupna u Hrvatskoj, no pretpostavlja se da će se to dogoditi uskoro.

Ne propustite