Svi mogu da vide dva lica na slici, ali samo oni s visokim IQ-om uočit će i treće

Kiosk
Svi mogu da vide dva lica na slici, ali samo oni s visokim IQ-om uočit će i treće

Ovih dana ćete pronaći mnogo slika povezanih sa optičkim iluzijama koje će vam se poigrati s mozgom i zbuniti vaše misli izazivajući vas da pronađete predmete ili lica na lukav način.

Nekoliko studija je tvrdilo da odgovori koje pojedinci daju gledajući optičke iluzije mogu otkriti njihove karaktere i nivoe inteligencije. Ova optička iluzija je samo još jedna zabavna slagalica za testiranje vaših vještina posmatranja. Izazov je riješiti izazov optičke iluzije u vremenskom okviru za saznanje koliko je vaš mozak oštar.

Dakle, potrebno je da riješite izazov optičke iluzije za 10 sekundi i pronađete treće skriveno lice unutar slike.

Ova intrigantna optička slagalica se pokazala kao jedna od najzahtjevnijih, rezervisana samo za one sa izuzetnim intelektom koji imaju šansu da je otkriju za samo 10 sekundi.

Uočavanje skrivenih ljudi može biti jedan od najtežih zadataka u optičkim iluzijama jer nikad ne izgledaju onako kako očekujete.

Da biste riješili najnoviju optičku iluziju koja se pojavila na internetu, moraćete da stupite u kontakt sa svojom umjetničkom stranom.

Slagalica koju je postavio Playbuzz prikazuje misterioznog umjetnika prerušenog na slici, pa možete li da ga vidite?

Čini se da je umetnik nestao nakon što je dovršio portret – koji malo liči na ženu koja mu pozira.

Na slici, treće lice se neprimetno stapa sa okolinom, ostavljajući čak i najveštije u rešavanju zagonetki u nedoumici dok pokušavaju da pronađu gde se nalazi.

Ako niste uspjeli da ga uočite, pogledajte dobro i vidjećete da nešto nije u redu.

On ne stoji i procjenjuje sliku – on je zapravo u njoj.

Tamna strana njene haljine je šešir na njegovoj glavi, njeni tamni uvojci su njegova brada, a bledi deo njene haljine je njegovo lice.

Pogledajte video iznad kako bi vidjeli rješenje.

Ne propustite