Mnogi vozači ne znaju za ovaj trik prilikom točenja goriva: “Upravo sam shvatio”

Praktična žena
Mnogi vozači ne znaju za ovaj trik prilikom točenja goriva: “Upravo sam shvatio”

Čak i ako ste sigurni da ste u potpunosti istražili svaki kutak i pukotinu svog automobila, vjerovatno ćete ipak pronaći neke funkcije koje pre niste primijetili – od funkcija ključa ili otvora prekidača do tajnih namjena ručice.

TikTok korisnik po imenu Džastin postao je prava senzacija kada je podijelio video u kojem je jako iznenađen svojim otkrićem. Rekao je da ne može da vjeruje koliko mu je trebalo da otkrije čemu služi prorez na unutrašnjoj strani vratašca rezervoara goriva.

U viralnom videu otkrio je da je nakon “38 godina na ovoj planeti” došao do zapanjujućeg otkrića o čepu goriva. Potom pokazuje na ‘prorez’ na vratima i na njega kači kapicu, oduševljeno uzvikujući: “Upravo sam shvatio”.

Snimak je već pogledalo više od 1,2 miliona ljudi, a mnoge je otkriće oduševilo jednako kao i autora videa.

@milltj01

How did I not know this?

♬ original sound - Justin

“Imam 55 godina, ovo sam tek naučio”, “Ovo sam naučio prije dvije godine kada sam imao 36, pa se sada osjećam malo bolje”, “Večeras ću malo pametniji u krevet”, “Hvala ti, ja to prvi put čujem”, samo su neki od brojnih oduševljenih komentara.

Ali bilo je i onih koji nisu bili toliko oduševljeni. “Moja baka je očigledno informisanija od tebe”, “Ovo sam naučio s 10 godina”, “Stvarno? Tek ste sada saznali za ovo?”, pitali su se.

Ne propustite