Počeo je retrogradni Merkur: Pripadnicima četiri znaka napraviće pakao od života

Kiosk
Počeo je retrogradni Merkur: Pripadnicima četiri znaka napraviće pakao od života

Počeo je astrološki najizazovniji period u godini – retrogradni Merkur.

Ovaj period, koji će trajati do 25. aprila, poznat je po svojoj sposobnosti da unese haos u komunikaciju, odnose i finansije, ali će neki horoskopski znaci osjetiti njegov uticaj jače od drugih.

Ovan
Kao domaćin retrogradnog Merkura, Ovan će osetiti direktan udar. Očekujte nesporazume i frustracije u komunikaciji, što može dovesti do sukoba u ličnim i profesionalnim odnosima. Savjetuje se da još jednom proverite sve informacije i budete strpljivi u razgovoru.

Rak
Za Rakove ovaj period može doneti izazove u odnosima u kući i porodici. Stare nesuglasice mogu isplivati na površinu, što zahteva vašu pažnju i rješenje. Ključ je u otvorenoj i iskrenoj komunikaciji, bez pretpostavki.

Vaga
Za Vage, retrogradni Merkur u Ovnu može uticati na partnerstva, bilo da se radi o poslovnim ili ljubavnim odnosima. Nesporazumi i odlaganja mogu stvoriti napetost, pa je važno da ostanete smireni i ne donosite prenagljene odluke.

Jarac
Jarčeve čekaju izazovi u karijeri. Projekat na kojem radite može doživjeti neočekivane obrte ili neuspjehe. Komunikacija sa nadređenima i kolegama zahtjevaće dodatnu pažnju. Ostanite organizovani i spremni za promjene planova.

Za sve znakove zodijaka, ključno je zapamtiti da retrogradni Merkur nije samo period izazova, već i prilika da se preispitaju, preispitaju i isprave greške iz prošlosti. Ovo može biti vreme intenzivnog ličnog rasta ako se fokusirate na unutrašnji rad umesto na borbu sa spoljnim okolnostima.

Savjeti za preživljavanje retrogradnog Merkura u Ovnu:
Još jednom proverite sve komunikacije i planove putovanja.
Izbegavajte potpisivanje važnih ugovora ili započinjanje novih projekata.
Budite strpljivi u interakciji sa drugima i budite spremni na kompromis.
Iskoristite ovaj period da rešite nerešene probleme iz prošlosti.
Dok prolazimo kroz ovaj turbulentni period, zapamtite da svaki retrogradni ciklus sa sobom nosi lekcije i mogućnosti za rast. Prihvatite izazove otvorenog uma i volje za učenjem i možda ćete biti iznenađeni pozitivnim ishodom koji vas čeka na kraju ove astrološke oluje.

Ne propustite