Odaberite mandalu i saznajte šta vas sprječava da ostvarite svoje snove

Kiosk
Odaberite mandalu i saznajte šta vas sprječava da ostvarite svoje snove

Promotrite mandale i odaberite onu koja vam se najviše sviđa. Nemojte previše razmišljati, birajte srcem! Mandala koju odaberete otkriva što je to što vas sprječava da ostvarite svoje snove.


#1
Osobina koja vas koči: želja da sve držite pod kontrolom.

Kako se manifestira: tjeskoba, bol u sljepoočnicama i stražnjem dijelu glave, osjećaj umora. Okolina vas često razočara, a sve zbog toga što ste preodgovorni i očekujete isto od njih, no privlače vas sasvim drugi ljudi. Svi događaji koji ne idu po planu mogu vas uznemiriti, jer postoji osjećaj da ih ne kontrolirate.

Što učiniti? Naučite raditi u timu gdje svatko ima svoje područje odgovornosti, ne miješajte se u tuđe poslove i ne preuzimajte odgovornost za tuđe zadatke. Naučite vjerovati svijetu, kontrolirajte manifestaciju perfekcionizma.

Ali obratite posebnu pozornost na strahove – oni hrane vašu želju da sve držite pod kontrolom. Shvatite objektivnost svojih strahova.

Vi ste neprikosnoveni lider, imate rijetke organizacijske sposobnosti, pametni ste, ali fokusirajte se na zadatke za koje imate dovoljno vremena, truda, energije, a tiču ​​se izravno vas, vaših interesa. Često pokušavate odlučiti o svemu i za svih – ne morate sebi dodati dodatni teret, dajte drugima priliku da dišu i kreću se bez vaše kontrole.

Dati drugima priliku da djeluju neovisno pravi je izraz ljubavi i povjerenja.


#2
Osobina koja vas koči: nestrpljivost.

Kako se manifestira: žurba je uvijek povezana s ozljedama udova, modricama i, koliko god paradoksalno zvučalo, s inhibicijom, kada je važno djelovati i brzo donositi odluke. Bez sumnje, svatko od nas je više puta iskusio ovaj osjećaj, ali vaša nestrpljivost se manifestira mnogo češće i sprječava vas da kvalitetno živite.

Često donosite krive odluke, živcirate se, preuveličavate probleme, skloni ste “od muhe raditi slona”, velika je vjerojatnost da imate dugove i da živite iznad svojih mogućnosti.

Što učiniti? Posvetite se unutarnjem radu na sebi. Naučite vidjeti manifestaciju nestrpljivosti, prakticirajte duboko disanje, joga i meditacija puno pomažu.

Napravite plan za dan, ne samo poslove, već i za troškove. Smanjite interakciju s medijima – televizijom, radiom, internetom.

Vi ste nevjerojatna, ljubazna, kreativna osoba. Vi ste skladište ideja, kreativnosti, talenata, imate puno energije i pozitive – ali kako bi se ti darovi otvorili i počeli biti korisni, trebate obuzdati svoje nestrpljenje!

#3
Osobina koja vas koči: emotivnost.

Kako se manifestira: visoki krvni tlak i problemi s težinom (i prekomjerna tjelesna težina i pretjerana mršavost), kardiovaskularne bolesti su pratitelji povećane emocionalnosti.

Riskiranje i podsvjesna potraga za adrenalinom, emocionalna nestabilnost, promjene raspoloženja, mnoštvo negativnih emocija – ljutnja, bijes, ogorčenost, česte konfliktne situacije s drugima – s poznatima i nepoznatima. Ali vi ste dobra srca pa sukobi ne traju dugotrajno.

Što učiniti? Da biste smanjili negativan utjecaj ove osobine na vaš život, morate pronaći prihvatljiv način da redovito smanjujete nakupljenu negativnost.

Bavite se aktivno sportom, redovito vođenje dnevnika puno pomaže. Morate naučiti upravljati svojom pažnjom, a kada se pojavi stresna situacija, prebaciti je na nešto drugo.

Pretjerana emotivnost ukazuje na to da imate ogromnu količinu energije, ali krivo je kanalizirate.

Kada to uspijete, tada ćete postati najsretnija osoba!

Ne propustite