April će biti mjesec sreće za osobe rođene u 3 znaka horoskopa: ŽELJE ĆE IM SE KONAČNO OSTVARITI

Kiosk
April će biti mjesec sreće za osobe rođene u 3 znaka horoskopa: ŽELJE ĆE IM SE KONAČNO OSTVARITI

Čuvena ruska astrološkinja Tamara Globa dala je prognozu za april 2024. godine. April koji je pred nama biće nevjerovatno naporan i aktivan.

Pokušajte da svoju energiju usmerite u mirnom pravcu. Budite spremni da preduzmete akciju. Sunce, Venera, Merkur biće u znaku Ovna.

Ovan

U ovom znaku ćemo imati i mlad Mjesec. Odluke mogu postati smelije i rizičnije. Ne treba se ničega plašiti. Češće preuzimajte inicijativu u svim stvarima. Ne budite kukavice i lijenji. Radujte se ne samo pobjedama. Poteškoće i porazi su vaša tačka rasta. Moguće su provokacije drugih, pa pokušajte da na njih odgovorite dostojanstveno.

Sve vam postaje moguće ovog mjeseca. Moći ćete da sprovedete niz zanimljivih planova i ideja. Stvarate jaku osnovu za svoje blagostanje u bliskoj budućnosti. Budite spremni da radite na sebi. U ličnom životu vas očekuju nevjerovatni događaji. Ako ste slobodni, na putu ćete sresti razne ljude. Ali morate napraviti pravi izbor. Ako ste u vezi, obratite više pažnje na svoju porodicu i prijatelje.

Situacija u karijeri se razvija na najpovoljniji način. Možete pronaći nove poslovne partnere. Učestvujte u raznim projektima. Nivo vašeg prihoda će ostati isti ako se ne trudite. Vaše zdravlje možda nije najbolje. Pokušajte da ne podlegnete apatiji, češće se bavite sportom.

Vaga

Ovog mjeseca imaćete mnogo otkrića. Možete ići na putovanje i čak steći nova poznanstva. Budite ispunjeni entuzijazmom. Možda ćete se suočiti sa poteškoćama u privatnom životu. Postoji rizik od razdvajanja ako veza postane napeta.

Ako ste slobodni, ovo nije vrijeme da se fokusirate na pronalaženje srodne duše. Na poslu ćete imati mnogo različitih stvari koje treba da radite. Izvršićete nekoliko zadataka odjednom. Malo je vjerovatno da možete postići dobar rezultat. Ipak, imate šansu da uspješno promijenite posao.

Finansijski problemi se moraju rješiti sada. Vaše zdravstveno stanje će biti stabilno. Ali morate pratiti dobrobit svojih najmilijih.

Djevica

Finansijski uspjeh i profit u vašem omiljenom poslu nisu sve što april 2024. sprema za zemljani znak. Djevice će jasnije osjetiti ljubav voljenih, a usamljeni predstavnici znaka naći će svoju srodnu dušu.

Tamara Globa takođe savjetuje da obratite pažnju na zdravlje – tokom perioda aktivnog razvoja potrebno je da slušate svoje tijelo i održavate ga u formi, piše Najžena, a prenosi Luftika.

Ne propustite