Novac stiže za 4 horoskopska znaka: Evo ko će dobiti pare do 9. marta

Kiosk
Novac stiže za 4 horoskopska znaka: Evo ko će dobiti pare do 9. marta

Bliži se mlad Mjesec u Ribama, a mi igramo još jedan zvezdani rulet, pa će određeni horoskopski znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

U toku je sezona Riba, a Sunce, Merkur, Saturn i Neptun se nalaze u ovom znaku, pa je veoma važno da baratamo sa pravim informacijama. U ovom momentu je lako da se prevarimo u proceni zbog Merkura u Ribama.

Ako se pitate ko će imati novac do 9. marta među njima su znakovi kao što su: Vodolije, Lavovi, Bikovi i Rakovi.

VODOLIJA
Planete u Ribama ukazuju da se borite za veću zaradu, tako da ćete imati nove razgovore oko visine vaše plate. Moguća je manja zarada, ali ne onolika koliku očekujete.

LAV
Planete u osmom polju donose vam sponzorstva, ali i priliku da naslijedite neki veći novac. U svakom slučaju novac vam neće faliti do 9. marta.

BIK
Merkur u Ribama donosi vam novac preko prijatelja. Možete da zaradite na osnovu ortačkog posla u narednom periodu. Ipak, to neće biti veći, nego manji novac.

RAK
Vi odlično stojite finansijski i ne treba da brinete novac, jer on stiže sa svih strana. Očekuje vas zarada kroz inostranstvo, ali i obrazovanje. Dakle, imate šansu da zaradite novac na osnovu svog znanja o poslu.

Ne propustite