Ovo su 4 najmoćnija datuma u martu, jedan je pogodan za sticanje bogatstva

Kiosk
Ovo su 4 najmoćnija datuma u martu, jedan je pogodan za sticanje bogatstva

Dolazi dugo očekivano proljeće. Vrijeme je da saznamo koji će martovski dani biti povoljni.

Prema prognozi poznatih ruskih astrologa najmoćnija kreativna energija će se osjetiti tokom četiri dana.

Četiri dana snage nije mnogo, ali nije važna samo količina, već i kvalitet. 10. i 11. mart su najvažniji dani, koji će odrediti dalji razvoj cijelog mjeseca, jer će ovih dana Merkur i Venera povratiti snagu, okončavajući nepovoljan period koji je počeo sredinom februara, prenosi Glossy.

3. mart – datum ogledala

Prvi dan moći će biti datum u ogledalu. Ovo je duhovni dan koji će nam otvoriti nova vrata u novi svijet. Trojka će nam pomoći da shvatimo gdje smo sada, kuda dalje i kako da gledamo na sve što se dešava oko nas. Ovog dana, Univerzum će u velikoj mjeri unaprijediti naše šesto čulo – i individualno i kolektivno.

10. mart – Merkur prelazi u znak Ovna

10. mart je najvažniji i najpovoljniji dan u mjesecu. Merkur će na ovaj dan ponovo postati kreativan, povrativši većinu svoje moći. Biće to odličan dan za kupovinu, komunikaciju i putovanja. Sve ovo će biti relevantno za naredne dane marta, ali 10. definitivno ne bi trebalo da sjedite mirno, da budete u samoći i besposleni, u depresiji. Prihvatite se posla i gledajte kako vam bogatstvo dolijeće u susret.

11. mart — Venera prelazi u znak Riba

Neposredno posle Merkura, Venera će povratiti snagu, ali ovo neće biti samo dan povratka ove planete u službu, već dan njenog brzog poletanja nakon dugog boravka u destruktivnom znaku Ovna. Na današnji dan čeka nas inspiracija i povratak fizičkih i duhovnih snaga. Oporavićemo se i postati produktivniji, veseliji i bistriji.

20. mart – ravnodnevica

Ravnodnevica je uvijek bila i biće dan moći, posebno kada je u pitanju prolećni dan jednakosti Mjeseca i Sunca. 20. mart je energetski veoma uravnotežen, prijatan i ugodan dan. Pokušajte da ovo vrijeme provedete sa svojom porodicom, radeći stvari koje volite i čineći dobro.

Ne propustite