OD 10. MARTA POČINJU POSEBNO SRETNI DANI: A ova 3 znaka će biti NAJSRETNIJA IKAD

Kiosk
OD 10. MARTA POČINJU POSEBNO SRETNI DANI: A ova 3 znaka će biti NAJSRETNIJA IKAD

U sezoni horoskopskog znaka riba, koja još uvijek traje, dominiraju vječiti romantičari. A nekim srećnicima će proljećno sunce obasjati i ugrijati ljubavni život.

Sada vladaju dvije planete: u modernoj astrologiji to je misteriozna planeta Neptun, a u tradicionalnoj astrologiji Jupiter. Dok se Neptun intenzivno bavi snovima, podsviješću i emocijama, srećna planeta Jupiter simboliše optimizam i ljubav prema životu.

Od 10. marta će mladi mjesec u horoskopskom znaku riba dati i kreativnu snagu potrebnu za pokretanje novih projekata. Bilo da želite da napravite spisak za čitanje, da naslikate novu sliku ili ste pronašli neki drugi hobi, najbolje je vrijeme da oslobodite svoju kreativnu stranu.

A ova tri horoskopska znaka bi mogla da pronađu svoju veliku, pravu ljubav:

Rak

Verovatno ste čuli izreku: "Morate voljeti sebe prije nego što možete voljeti druge." Ne smatramo ovu izreku uvijek prikladnom, ali horoskopski znak rak će je ponovno otkriti ovog proljeća, to jest, otkriće nekoliko stvari u sebi koje pre nije vidio.

Trebaće vam nekoliko dana da se pomirite sa ovim novim saznanjem, ali tada ćete da gledate svet drugim očima. A kad onda pogledate oko sebe, s novim saznanjima, novim samopouzdanjem i ljubavlju prema sebi – onda ćete i druge ljude vidjeti drugim očima. A tada bi se mogao pojaviti neko kome se možete potpuno otvoriti, ko gleda u svaki aspekt vaše biti i vidi ljubav.

Škorpija

Škorpija trenutno misli da nije spremna za pravu ljubav. Možda ste imala težak raskid ili ste u trenutku u životu u kojem ne možete da zamislite ljubav.

Ali, sada bi mogao neko da dođe u vaš život i da ga promijeni zauvijek. Zaista vas očekuje nešto vrlo posebno. Ali, čak i ako potom ne smatrate da je romantična ljubav za vas, prijateljstvo s tom jednom osobom donijeće vam puno platonske ljubavi. Zagrljaj bliskog prijatelja u pravom trenutku može da izliječi ranjeno srce.

Ribe
Ribe su pod posebnim uticajem svog godišnjeg doba. Sada, gledajući u oči te jedne osobe, možete da imate utisak kao da vam tlo izmiče pod nogama.

Romantičnih sanjarenja ima sve više, a oko 11. marta više nećete da znate možete li se suzdržati. Potrebna je akcija: sada ili nikad. Ne treba da se plašite svojih emocija i da stavljate sve na sto. To je jedini način na koji druga osoba može zaista da stekne sliku situacije i možda se usudite da jasno kažete svoje osjećaje.

(Blic.zena)

Ne propustite