3 HOROSKOPSKA ZNAKA 27. FEBRUARA NEKA SE SPREME: Evo šta ih danas čeka

Kiosk
3 HOROSKOPSKA ZNAKA 27. FEBRUARA NEKA SE SPREME: Evo šta ih danas čeka

Prema horoskopu danas će vam se ukazati mogućnost da transfomiršete svoju energiju. Ova tri horoskopska znaka pronaći će način da riješe sve prepreke, a pogotovo protiv svojih loših navika, piše Sensa.rs.

Ovan

Upozoreni ste na nešto, a bilo da je to profesionalno ili lično, vaša prva reakcija je bila da zauzmete stav nekoga ko brani svoj teren. Sada automatski znate da biste zaista trebali obratiti pažnju na ovo upozorenje, ali vaša priroda vam govori da budete na oprezu.

Ono što je sjajno kod vas je to što ćete pobediti svoj ego, ali vam je ponekad zaista teško da se nosite sa kritikom. Dakle, možda ćete tokom ovog dana biti otvoreni za saradnju. Tokom kvadrata Marsa sa Jupiterom, možda ćete se osećati napadnutim, ali ćete takođe videti da je to nešto što morate da čujete.

Djevica

Tokom Marsovog kvadrata sa Jupiterom 'napadnutim' od strane dobrog prijatelja. Radije biste išli svojim tempom, a posljednja stvar koju osećate da možete tolerisati ovog dana je neželjeni savjet .

Iako se možda osjećate kao da vas ovaj prijatelj nepotrebno zaviruje, ono zbog čega vam je dan tako težak je to što je pogodio određene tačke koje ne želite da se diraju.

Strijelac

Možda ćete osjetiti potrebu da branite svoju ideju, samo da biste otkrili da niste toliko posvećeni ovoj ideji kao što ste mislili. Dakle, u suštini, ono što se dešava sa vama tokom Marsovog kvadrata sa Jupiterom jeste da ćete se osjećati zaglavljeno u svojim vjerovanjima.

Ne propustite