KAKO SE PONAŠA MUŠKARAC KADA VIŠE NE VOLI ŽENU: 5 znakova koje morate znati

Praktična žena
KAKO SE PONAŠA MUŠKARAC KADA VIŠE NE VOLI ŽENU: 5 znakova koje morate znati

Shvatanje da vas muškarac više ne voli može biti izuzetno bolno. Ali bolje je da umijete da pročitate znakove upozorenja da biste se pripremili za raskid ili preduzeli akciju spašavanja veze na vrijeme. Ovo su 5 znakova koja pokazuju da je muškarac prestao da vas voli, piše Sensa.rs.

Osjećate da je izgubio interesovanje

Prvi znak je jednostavan: mislite da vas on više ne voli. Ovdje je važno razumjeti zašto se ova misao pojavila - u pitanju je vaše samopoštovanje. Pokušajte da dokučite da li vam se čini ili se nešto zaista promijenilo u vezi.

Ono što mu se dopalo kod tebe sada ga nervira

Nekada je mislio da ste divni. Sada izgleda da ga nervira sve što radite. Ranije mogao da se šali, sada stalno kritikuje. I stoga počinjete da osjećate da niste dovoljno dobri.

Udaljava se i ne želi da riješi probleme u vezi

Nekada vam je sve pričao, ali je u posljednje vrijeme postao povučen. I ne radi se samo o emocionalnoj nedostupnosti. Čini se da čuva tajne ili barem više ne dijeli svoja osjećanja sa vama. U stvari, može biti teško naterati ga da se uopšte otvori.

Prestao je da udeljuje komplimente

Čovjek koji se odljubio postaje škrt na komplimentima u odnosu na ranije. U početku nećete ni primijetiti da su svi komplimenti nestali, dok ne shvatite da se ne sjećate kada je poslednji put rekao da izgledate dobro.

Manje ga zanima intimnost

Jedan od glavnih znakova da muškarac više ne voli ženu je da seksualni život ide nizbrdo. A kada ga pitate šta se dešava, uvijek će naći razloge da izbjegne odgovor.

Ne propustite