OVO SU NAJBOLJE MAME PO HOROSKOPU: Među 4 ratnice, jedan znak se posebno izdvaja

Kiosk
OVO SU NAJBOLJE MAME PO HOROSKOPU: Među 4 ratnice, jedan znak se posebno izdvaja

Jedan znak definitivno nosi titulu super-mame

Svako od nas ima različite poglede na roditeljstvo i odgoj djece, ali znak u horoskopu i te kako vam može reći kakva ćete biti mama.

Ukoliko pripadate nekom od izdvojenih znakova, znajte da će vaša deca biti sretna što imaju baš vas za svog zaštitnika i vodiča kroz život – jer one znaju kako!

SUPER MAMA OVAN

Energična, hrabra i zaštitnički nastrojena. Mama Ovan svoju djecu na prvom mjestu uči da budu hrabri i nezavisni. Ona je kao stijena , stoji iza njih i gura ih naprijed. Njena energija je savršena, ona uvijek i sve može i zato je djeca obožavaju. Nikada se ne postavlja kao autoritet već djeci prilazi sa velikim poštovanjem i svaku njihovu ideju ona pretvara u stvarnost. Sve daje ali za uzvrat traži red, rad i disciplinu. Sa djecom gradi ortački odnos ali se uvijek zna ko je mama a ko su djeca. Tu tanku liniju ona svršeno osjeća i balansira.

DRUGA SUPER MAMA JE LAV

Lavice su neprikosnovene mame. Njeni Lavići su njeno srce, duša i tijelo. Izuzetno je zaštitnički nastrojena prema svom „čoporu“. Ako samo neko pomisli da ugrozi njeno gnijezdo nastupa prava lavovska borba gdje ona sigurno izlazi kao pobjednik. Kao mama je nježna i brižna, savršeno osjeća svoju djecu i učiniće sve da im pruži lagodan i bezbrižan život. Čak i kada djeca odrastu ona je tu za njih i zauvijek ostaje mama svojih lavića.

PRVO MJESTO NAJBOLJE MAME ZAUZIMA RIBA

Mama Riba je čista ljubav. Kod nje ne postoji povišen ton. Ona svoju djecu empatski nepogriješivo osjeća i sve što radi radi intuitivno. Djeca pored nje osjećaju beskrajnu ljubav i toplinu doma koja ona stvara. Svaku njihovu misao ona učitava. Također, osjeća svaku njihovu bol i patnju i tada nastupa njena veličina jer ona svojom energijom liječi njihove rane.

DRUGA NAJBOLJA MAMA JE JARAC

Mama jarac je doslovno stub kuće, doma i porodice. Ona je sve! Ponekada djeluje hladno i odsječno ali ona to krajnje svjesno radi jer priprema djecu za surov i hladan svijet koji ih čeka kada odu od nje. Ona je esencija stabilnosti i sigurnosti. Djeci sve pruža i ništa ne očekuje zauzvrat. Njena jačina se ogleda kada je nateže. Tada mama Jarac pokazuje svoju prisebnost i svoj intelekt jer ne postoji ni jedna situacija ili problem koji ona ne može da riješi.

Ne propustite