Horoskop za VLADAVINU RIBA (19.2.-20.3.): Prognoza za sve znakove Zodijaka

Kiosk
Horoskop za VLADAVINU RIBA (19.2.-20.3.): Prognoza za sve znakove Zodijaka

Lavovi, vladavina Riba je dobro vrijeme da se opustite i tečete umjesto da pokušavate kontrolirati. Možda ste nedavno imali mnogo toga na tanjuru, ali vibracije Sunca u znaku Riba traže od vas da uđete u svoje kreativne cipele i dopustite svom umu da odluta. Ne morate sve smisliti, umjesto toga možete samo lebdjeti i vidjeti gdje biste mogli sletjeti. Ribe, odvojite vrijeme da se razmazite u ovoj rođendanskoj sezoni i odvojite vrijeme da se opustite i napunite energijom. Vaše zdravlje bit će vam prioritet ove sezone, stoga budite sigurni da brinete o sebi i balansirate svoje potrebe s potrebama drugih, piše Atma.hr.

19. veljače/februara, Sunce ulazi u Ribe, 12. i posljednji znak zodijaka. Ribe sadrže malo energije od svih ostalih 11 zodijaka, ali bez istraživanja dubina Riblje energije, nikada ne možemo razumjeti cjelinu. Ribe su naše posljednje mjesto odmora, naša posljednja faza završetka na kotaču, a ponekad tek kad stignemo do kraja, možemo shvatiti putovanje.

Pod Suncem u Ribama, mogli bismo početi osjećati kulminaciju i završetak. Možemo početi osjećati da su stvari došle do točke zatvaranja ili da više ne možemo nastaviti na stari način

Također možemo početi osjećati razumijevanje i rješenje problema koji su nas mučili. Može se iznenada pojaviti svjetlo na kraju tunela koje nas vodi do novog rješenja, a možda čak i novog početka. Jer svi završeci obećavaju novi početak. Svi završeci, sve točke zatvaranja, na kraju dovode do ponovnog rođenja koje ćemo osjetiti nakon proljetnog ekvinocija. Sve do ove točke, gazimo kroz vodene vibracije Riba, padamo i tečemo i pronalazimo put.

Ribe su predstavljene s dvije ribe koje plivaju u suprotnim smjerovima. Iako se čini da oboje vode potpuno različite živote, oboje završavaju na istom mjestu, jer njihovo putovanje je krug. Ove Ribe predstavljaju dualnost života i kako je on samo iluzija. Ali također predstavlja da ne postoje krivi putovi, jer svi putovi imaju potencijal da nas odvedu točno tamo gdje trebamo biti.

Sezona Riba 2024. priprema nas za jedan od najvećih kozmičkih događaja u godini, a to je susret Jupitera i Urana u znaku Bika. Iako je Bik daleko od Riba, ova će se proizvodnja energije osjećati tijekom cijele sezone i pripremit će pozornicu za ono što dolazi. Spajanje Jupitera i Urana predstavlja veliki pomak ili veliku promjenu koju ćemo osjetiti na globalnoj razini.

Saturn također putuje kroz Ribe i bit će aktivan dok Sunce putuje kroz njih. Posebno 28. veljače/februara, kada se Sunce i Saturn poravnaju. Saturn se smatra Gospodarom karme i našim glavnim učiteljem, tako da vrlo dobro možemo osjetiti da naše karmičke lekcije povlače i pokreću pod ovim usklađivanjem.

U nastavku možemo dublje zaroniti u to što će sezona Riba donijeti vašem horoskopskom znaku, ali općenito, sezona Riba 2024. je čarobno doba godine u koje se možemo usredotočiti na uklanjanje starog i pripremu za dobrodošlicu novom.

PROGNOZA ZA SVE ZNAKOVE HOROSKOPA NA NAREDNOJ STRANICI

Ne propustite