KAKO SE PRAVI NAJBOLJA SMJESA ZA POHOVANJE: Samo na ovaj način će meso biti sočno

Praktična žena
KAKO SE PRAVI NAJBOLJA SMJESA ZA POHOVANJE: Samo na ovaj način će meso biti sočno

Meso će iznutra ostati sočno, a korica će biti hrskava

Pohovano meso voli većina ljudi, jer je specifičnog ukusa. Međutim, nekada se zbog brašna i prezli napravi veliki nered, a i smjesa za pohovanje ne ispadne uvek onako kako ste željeli. Smjesa za pohovanje treba da bude takva da meso ostane unutra sočno, a da korica bude hrskava.

Zato sa vama dijelimo jedan recept za savršenu smjesu za pohovanje, a tajna je u pivu!

Sastojci:

3 jaja
5 kašika brašna
1 kašika prezli
1/2 kašičice soli
200 ml piva

Priprema:

Jaja umutite, pa u njih dodajte brašno, so, prezle i pivo. Meso uvaljajte u ovu smjesu, pa ga pecite na regularan način.

Ne propustite