EVO ŠTA JE SINNER REKAO O NOVAKU NAKON POBJEDE: "Osjećao sam da Đoković ..."

Tenis
EVO ŠTA JE SINNER REKAO O NOVAKU NAKON POBJEDE: "Osjećao sam da Đoković ..."

Novak Đoković poražen je u polufinalu Australian Opena. Srpski tenisač stigao je na prvi Grand Slam turnir sezone s ciljem da povisi rekordne brojke u osvajanju Grand Slam turnira (ima ih 24) i Australian Opena (ima ih 10), no zaustavljen je pred finalom. Bolji je bio četvrti nositelj, Talijan Jannik Sinner sa 6:1, 6:2, 6:7(6), 6:3. Sinner je tako pobijedio Đokovića u tri od zadnja četiri meča.

"Bio je ovo težak meč, dobro sam počeo, no osjećao sam da Đoković nije baš u najboljem stanju. Pokušao sam nabiti tempo u ovoj sjajnoj atmosferi. Veselio sam se ovom meču. Uvijek je lijepo igrati s igračem od kojeg možeš nešto naučiti. Sretan sam jer mogu podijeliti radost s navijačima i sa svojim timom.

Novak je sjajan na servisu, neću vam reći kako sam ga pobijedio, kojom strategijom, samo da ga želim natjerati da se što više kreće. Sjećam se da sam prije nekoliko godina trenirao s njim u Monte Carlu.

Dao mi je savjet da se više krećem i budem manje predvidljiv. Imam osjećaj da se mogu još dosta poboljšati. U finalu sam prvi put, htio sam doći ovdje što spremniji. Sretan sam i dat ću sve od sebe", rekao je Sinner nakon meča.

Ne propustite