Nurkić jasnim odgovorom prekinuo novinara u sred pitanja: Imao je jak razlog za to (VIDEO)

Video
Nurkić jasnim odgovorom prekinuo novinara u sred pitanja: Imao je jak razlog za to (VIDEO)

Košakaši Phoenix Sunsa ostvarili su pobjedu protiv Portland Trazil Blazersa sa 109:88, a sjajnu utakmicu odigrao je bh. reprezentativac Jusuf Nurkić. Nurkić je bio jedan od najboljih na terenu, a to najbolje potvrđuju njegovi brojevi nakon što je utakmica završena.

Naime, reprezentativac Bosne i Hercegovine postigao je 18 poena, te je dodao sedam skokova, pet asistencija, dvije blokade i jednu ukradenu loptu.

Na press konferenciji nakon utakmice bio je upravo Nurkić koji je prvo pružio podršku svom saigraču Devinu Bookeru.  Booker je imao lošu noć, te je postigao samo 10 poena u užasan šut iz igre koji je bio samo četiri od šesnaest.

 "Želim da uzima te šuteve. Bili su to otvoreni šutevi i nije me briga čak i ako ih proamši 20 u nizu.

Neka 21. opet ide Devinu Bookeru. Ako želimo da osvojimo prsten onda je taj 21. šut jako važan za nas", rekao je Nurkić.

Veoma interesantan bio je trenutak na press konferenciji akda je Nurkić prekinuo novinara u sred pitanja.  Krenuo je da novinar upita šta je glavni razlog zbog kojeg su Nurkić i ekipa ostvarili četiri pobjede u nizu, ali nije uspio završiti pitanje jer ga je Nurkić prekinuo.

"Bradley Beal. Nemoj ni završavati pitanje, odgovor je Bradley Beal. On jednostavno mijenja sve, tako je jednostavno. Kada je on na parketu njegovo prisustvo pravi razliku. Žao mi je što sam te prekinuo, ali to je Bradley Beal. 

[twitter]

[/twitter]

Ne propustite