Najpoznatiji ruski astrolog kaže da će OVA 2 ZNAKA IMATI PARA KAO BLATA u 2024: Čeka ih OBILJE SVEGA

Kiosk
Najpoznatiji ruski astrolog kaže da će OVA 2 ZNAKA IMATI PARA KAO BLATA u 2024: Čeka ih OBILJE SVEGA

Proslavljeni ruski astrolog Pavel Globa, koji se 40 godina bavi astrologijom i veoma je poznat u svim bivšim sovjetskim republikama, nedavno je prognozirao odličnu i plodonosnu godinu za dva znaka Zodijaka u 2024. godini.

Globa ističe da će godina Zelenog drvenog zmaja, što je po kineskom horoskopu znak koji će obeležiti 2024, doneti uspjeh, sreću i zavidne prihode Vodolijama i Ribama. Evo kratkog osvrta na vaš horoskop u narednih 12 mjeseci.

VODOLIJA

Očekuje vas puno prijatnih promjena. Vodolije će konačno jasno spoznati šta žele i kako to da postignu. Kakvu god odluku da donesete, daće vam dobar rezultat i doći ćete do sreće. Nova faza počinje u vašem životu, a to ste dugo priželjkivali! Svi putevi vodiće vas do prosperiteta i bogatstva.

RIBA

Za Ribe će 2024. godina biti bajka - svuda vas čeka uspjeh, i u poslu i u finansijama, a i u ličnom životu. Karijera će vam, čak i ako se ne nadate, krenuti uzbrdo, a kontradiktorno - ovo vam možda neće prijati jer niste sigurni da je posao koji radite vaše pravo opredjeljenje. Međutim, što ljeto bude bliže, to će Ribe biti spremnije da ostave posao koji ne vole i da u potpunosti promijene profesiju ili započnu svoj posao. Svađe i skandali ostaju iza vas, a odnosi će vam biti harmonični.

Ne propustite