DŽEKINA FOTOGRAFIJA HIT NA INTERNETU: Skoro niko nije prepoznao ko stoji iza njega (FOTO)

Foto
DŽEKINA FOTOGRAFIJA HIT NA INTERNETU: Skoro niko nije prepoznao ko stoji iza njega (FOTO)

Fudbaleri Fenerbahčea otputovali su danas za Riyadh gdje ih sutra čeka okršaj protiv najvećeg rivala Galatasarayja u finalnom meču turskog Superkupa. Po dolasku u Saudijsku Arabiju zabilježena je fotografija na kojoj je Edin Džeko i ista je postala hit na društvenim mrežama, ali zbog čovjeka koji je bio iza njega.
 

Igrači Fenera su po dolasku u Riyadh prvo otišli u hotel kako bi se smjestili, a zatim su odradili posljednji trening pred sutrašnji okršaj protiv Galatasarayja.

To će biti već drugi meč ljutih istanbulskih rivala u svega nekoliko dana jer su Fener i Galata igrali u nedjelju prvenstvu, te je taj meč bio za zaborav i završen je rezultatom 0:0.

Sutra se u Riyadhu očekuje dosta bolja utakmica, a nema sumnje da neće nedostajati varnica i žestokih duela na terenu kao što je to uvijek slučaj kada gledamo najveći derbi koji Turska ima.

Naime, igrači Fenera su u poslijepodnevnim satima stigli u Riyadh, a fotografija Edina Džeke koja je nastala na aerodromu postala je pravi hit i to zbog čovjeka koji se nalazi iza njega.

Mnogi su pomislili da je to samo obični uposlenik Fenerbahčea, a Turci su tada održali predavanje i poručili da je to nekadašnji legendarni napadač Semih Senturk.

Također, Senturk je objavio i fotografiju na Instagramu s Džekom, te je poručio: "Sretno sutra brate".

Ne propustite