DANAS OKO 17 SATI STIŽE NEVJEROVATAN PREOKRET: Mjesec ulazi u Vagu - 3 znaka neka se spreme

Kiosk
DANAS OKO 17 SATI STIŽE NEVJEROVATAN PREOKRET: Mjesec ulazi u Vagu - 3 znaka neka se spreme
.

Mjesec, planeta koja otkriva kako se osjećamo u životnim situacijama, ulazi oko 17 časova u Vagu, gdje donosi promjene za Vage, Blizance i Vodolije.

Mjesec u Vagi donosi duboku osjetljivost prema ravnoteži, ljepoti i harmoniji. Vaga je simbolizovana kao znak ravnoteže, a Mjesec ovde naglašava potrebu za sklapanjem mira, izbegavanjem konflikata i traženjem skladnih rešenja. Osobe sa ovim položajem Mjeseca obično imaju izražen osjećaj za ljepotu, umetnost i estetiku.

Ovi pojedinci su često veoma socijalni i emotivno osjećajni, težeći ka uspostavljanju harmonije u svojim odnosima. Međutim, ponekad mogu biti nesigurni u svoje odluke jer pretjerano razmatraju sve opcije prije nego što donesu konačnu odluku. Takođe, sklapanje kompromisa može biti ključno za njihovo osjećanje unutrašnjeg mira.

 Odnosi su im veoma važni, teže ka pravednosti i često se trude da se izraze na način koji neće narušiti harmoniju. Ovi ljudi su često vrlo saosjećajni i imaju izraženu sposobnost empatije prema drugima.

Mjesec u Vagi takođe može dovesti do težnje ka umetničkom izražavanju, bilo da se radi o slikarstvu, muzici, plesu ili drugim oblicima kreativnosti. Njihova osjetljivost na ljepotu i estetiku često ih vodi ka stvaranju ili uživanju u estetski prijatnim stvarima i okruženjima.

Ipak, ova pozicija Meseca može ih dovesti i do unutrašnjih konflikata između želje za ravnotežom i osjećaja nesigurnosti u vezi sa donošenjem odluka. Važno je da nauče da pronađu balans između razmišljanja o drugima i svojim ličnim potrebama kako bi postigli unutrašnju harmoniju.

(INFORMER)

Ne propustite