SVI PRIČAJU O SIMBOLICI BROJA 12 I DECEMBRU: Evo zašto ovaj mjesec nosi MAGIJU, jednu stvar treba uraditi za svoje zdravlje

Kiosk
SVI PRIČAJU O SIMBOLICI  BROJA 12 I DECEMBRU:  Evo zašto ovaj mjesec nosi MAGIJU, jednu stvar treba uraditi za svoje zdravlje
.

 Neka praznici budu prilika da se povežemo sa svima sa kojima smo izgubili kontakt, a posebno sa onima sa kojima je možda još potrebno izgraditi odnose. Decembar je takođe odlično vrijeme da oprostimo sebi, izgladimo nesuglasice i ojačamo odnose sa najbližima.

Broj 12: 1 simbolizuje JA, 2 označava VEZE

 Decembar je vrijeme stvaranja i potrage za novim stvarima. Posljednji mjesec u godini posvećen je stvaranju i kreativnom izražavanju sopstvenog iskustva. Za mnoge će to biti kroz novogodišnje dekoracije, za druge posjeta kulturnim događajima ili zabavama.

Bićemo malo ranjiviji

 Mogli biste primijetiti da ste malo ranjiviji, osjetljiviji i ponekad, nestašni. Ovaj decembar u nama budi sva osjećanja unutrašnjeg djeteta i nestašluka, a naravno i mogući osjećaj da nas drugi ne vide i ne čuju.

 Ne zaboravimo one koji su sami

Aktivno i ljubazno se posvećujemo onima za koje mislimo da imaju tužne, usamljene ili na neki drugi način manje nego sretne praznike. To radimo na način da se osjećaju dobrodošli, a ne na način milostinje ili hvalisanja. Pravoj pomoći nije potrebno priznanje i objavljivanje na društvenim mrežama. Prava pomoć i lijep gest samo žele osmijeh na licu osobe kojoj želimo da pomognemo.

 Hajde da se fokusiramo na budućnost

Energija decembra je već obojena vibracijama 2024. godine, koja donosi snažne energije pod uticajem broja 8. Razmislimo o budućnosti, o kvalitetu sadašnjosti i o mogućnostima promjena i napretka. Sada je vreme da postavimo svoje ciljeve što je više moguće.

Ciklus 12.12.– 21.12.

12. 12. počinje snažan ciklus prepoznavanja kvaliteta odnosa u kojima smo deo, a završava se 21. decembra. U ovom periodu, postavljanje granica, prepoznavanje potencijalno toksičnih veza u našim životima i samoosuđivanje biće presudni.

Ukratko: misli svojom glavom!

Posebni datumi:

  • 12. 12.briga o unutrašnjem djetetu i ranjenim dijelovima nas, portal kreativnosti;
  • 8. 12. je snažan dan za iskorak, odlučnost i korak naprijed;
  • 21. 12. završetak procesa isceljivanja odnosa.

Kada postavljamo jelku:

  • 3. 12 . naročito kod mlađih ljudi ili za bogatu dekoraciju;
  • 23. 12. stvaralačka energija;
  • 24. 12. porodična stabilna energija.

 

Ne propustite