Uz ovaj trik izgrebani parket će ZABLISTATI KAO NOV: Ne košta bukvalno ništa i sve već imate kod kuće

Praktična žena
Uz ovaj trik izgrebani parket će ZABLISTATI KAO NOV: Ne košta bukvalno ništa i sve već imate kod kuće
.

Izgreban parket ne ostavlja dobar utisak i čini da cijela kuća djeluje zapušteno i staro. Ali postoji lako i jeftino jrešenje da ponovo zasija starim sjajem. Nema potrebe da zovete majstore i plaćate hoblovanje i lakiranje, možete i sami da popravite trenutno stanje.

Da biste na vašem parketu popravili ogrebotine potreban vam je samo omekšivač koji sigurno imate u kupatilu. Sipajte u kofu sa vodom dva čepa omekšivača za veš. Izmešajte da se omekšivač istopi, pa natopite čistu krpu za pod tom mješavinom. Obrišite mjesta na parketu gdje su ogrebotine.

 

 

 

Zatim i ostatak parketa prebrišite ovom mješavinom. Ogrebotine će nestati, a parket će zablistati kao da je juče postavljen. Na isti način možete da prebrišete i laminat, takođe će dobiti sjaj.

Ovaj trik možete da koristite i za brisanje ostale stolarije po kući. Sipajte u flašu od jedan litar 200 ml omekšivača i ostatak napunite do vrha vodom. Promućkajte dobro da se omekšivač sjedini sa vodom pa obrišite sva vrata i prozore. Cijela kuća će zablistati, a i mirisaće fantastično. Takođe ovu smjesu možete da koristite i za pranje pvc prozora.

Ne propustite