Ova 4 horoskopska znaka će imati najviše novca u 2024. godini: ASTROLOZI IM PREDVIĐAJU OBILJE

Praktična žena
Ova 4 horoskopska znaka će imati najviše novca u 2024. godini: ASTROLOZI IM PREDVIĐAJU OBILJE
Američki državni tajnik Antony Blinken stigao je u četvrtak u Tel Aviv gdje se očekuje da će se sastati s izraelskim čelnicima kako bi razgovarali o produljenju izraelskog privremenog primirja s militantima Hamasa i povećanju humanitarne pomoći Pojasu Gaze.

Ovo je astrološko predviđanje za 2024

Koji znakovi će imati najviše novca?

Djevica

Čestitamo, Djevice, sledeće godine dobijate na astrološkoj lutriji!

Južni čvor u Vagi će 2024. osloboditi blokade u vašoj drugoj kući ličnih resursa, sistema vrednosti i konkretnog bogatstva. To znači da će vam Sjeverni čvor u Ovnu pomoći da postanete samodovoljni jer se fokusira na osmu kuću investicija, finansijske „pismenosti“ i transformacije.

Najvažnije je, dakle, to što ćete naučiti da imate pasivne prihode i budete dugoročno finansijski stabilni. Najpovoljniji period biće vam šestomjesečni ciklus koji počinje 8. aprila, tokom pomračenja Sunca u Ovnu, koje se dešava u vašoj osmoj kući, pa će vam pomoći da se rasteretite dugova, stvorite više izvora prihoda i investirate u svoju budućnost.

Škorpija

Posljednjih nekoliko godina Škorpije su više puta bile u prilici da se pomire s time da nemaju kontrolu i moć nad situacijom.

Godina 2024. nudi priliku za obnovu, što počinje s finansijama. Od 1. januara do 25. maja trebalo bi da se usredsredite na uzemljenje u karijeri dok Jupiter u Biku više ne retrogradira u vašoj sedmoj kući partnerstva.
Obaveze koje preduzmete postaće još plodonosnije kada Jupiter uđe u Blizance 25. maja, jer će se tada on naći u osmoj kući ulaganja.

Da biste maksimizirali svoj uspjeh, trebalo bi da radite s energijom Blizanaca i ojačate svoje vještine u komunikaciji, prilagodljivost i multitaskovanje.

Jarac

Ako neko zaslužuje povišicu, to ste definitivno vi!

Sljedeća godina mogla bi za Jarčeve biti najpovoljnija finansijska godina, zahvaljujući Plutonu u Vodoliji i Jupiteru u Blizancima. Iako će vas ovi tranziti naterati da jurite da biste održali korak s dešavanjima, mogu da vam uvećaju bogatstvo. Ali samo ako ste spremni za izazov!

Nakon 25. maja, mogli biste imati mnogo više obaveza, ali ćete se snaći odlično i neće vam biti teško da radite naporno i vrijedno.

Istovremeno ćete uspevati da ostvarite mnogo toga, a nagrada nećete izostati.

Ribe

Sjeverni čvor u Ovnu proći će Ribama kroz drugu kuću materijalnog bogatstva i ličnih finansija, donoseći ogromne mogućnosti i usklađujući konačno novac s vašim vrednostima.

Uz to, Južni čvor u Vagi će vas primorati da se oslobodite loših navika u vezi sa osmom kućom dugova, imovine i zajedničkih resursa.

Pomračenja koja nas čekaju na 2024. pomoći će vam da se intuitivno uskladite sa svojim finansijskim ciljevima, a jedan od takvih ciklusa već je počeo tokom pomračenja Sunca u Vagi u oktobru 2023, pa vam je već postavljen put ka novčanoj stabilnosti u narednoj godini.

Bićete mnogo mudriji u ulaganju novca, a najbolji period počinje 8. aprila.

Ne propustite