DOBRE VIJESTI ZA 4 ZNAKA ZODIJAKA: U decembru ih očekuje velika sreća!

Praktična žena
DOBRE VIJESTI ZA 4 ZNAKA ZODIJAKA: U decembru ih očekuje velika sreća!
Bliži nam se posljednji mjesec 2023. godine. Došao je trenutak da saznamo tko će od nas imati sreće. Astrolozi imaju dobre vijesti za sve horoskopske znakove, no izdvojili su one koji će imati više sreće od ostalih.

Bliži nam se posljednji mjesec 2023. godine. Došao je trenutak da saznamo tko će od nas imati sreće. Astrolozi imaju dobre vijesti za sve horoskopske znakove, no izdvojili su one koji će imati više sreće od ostalih, piše Atma.

Vrijedno je napomenuti da će 4. prosinca/decembra Venera ući u nepovoljni znak Škorpiona. Merkur će krenuti retrogradno 13. I samo će Mars biti jak cijelo ovo vrijeme. To znači da najveća sreća čeka one kojima je crveni planet glavni pokrovitelj.

Ovan

Ovan će imati jako dobar kraj godine.

Bit će teško donositi važne odluke zbog slabog Merkura, no moćni Mars u Strijelcu to će više nego kompenzirati.

Ovan će biti vrlo jak, izuzetno pronicljiv.

Njegova sposobnost utjecaja na druge ljude višestruko će se povećati.

Morate pokazati svoje liderske kvalitete i ne biti obeshrabreni s razlogom ili bez njega.

Škorpion

Škorpioni jako vole jakog Marsa, ali Merkur i Venera u slabom položaju ne utječu toliko na njih.

Ovo će biti vrlo važno vrijeme za predstavnike ovog znaka, jer će moći shvatiti svoje greške iz prošlosti i sagledati ih s filozofskog stajališta.

Prosinac/decembar će za Škorpione biti vrijeme da steknu uvid i pronađu sreću i unutarnji sklad.

Jarac i Strijelac

Utjecaj Marsa na ove ljude bit će približno isti i vrlo pozitivan. U prosincu će predstavnici ovih znakova doživjeti snažan val fizičke energije.

To znači da će biti uspješni u poslu vezanom uz tjelesnu aktivnost, kao iu sportu. Također u prosincu/decembru Jarci i Strijelci moći će prevladati svoje boljke.

Najvažniji savjet astrologa za sve znakove zodijaka za prosinac/decembar je da nauče držati svoje planove u tajnosti. Budite oprezni, jer otkrivanje vaših planova može vam donijeti probleme zbog pojačane aktivnosti neprijatelja i nedobronamjernih osoba.

Ne propustite