APSOLUTNO SVI SE PITAJU ŠTA JE TO NOVAK UZEO: Čarobna pilula pomogla Đokoviću da okrene meč? Objasnio je zašto ju je uzeo

Tenis
APSOLUTNO SVI SE PITAJU ŠTA JE TO NOVAK UZEO: Čarobna pilula pomogla Đokoviću da okrene meč? Objasnio je zašto ju je uzeo
.

Novak Đoković preokrenuo je meč protiv Tallona Griekspoora i plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Parizu. Završilo je 4:6, 7:6(2), 6:4 za najboljeg tenisera svijeta koji je nakon prvog seta zatražio liječničku pomoć, a onda uzeo sljedeća dva seta i stigao do četvrtfinala u kojem će mu protivnik biti branitelj naslova Holger Rune.

Srpski teniser snimljen je u tim trenucima kako uzima tabletu koju mu je dao liječnik, a potom i bočicu koja već duže vrijeme izaziva interes javnosti i o kojoj je i sam govorio s dosta tajnovitosti. Jednom prilikom opisao je to što pije kao "čarobni napitak", dodavši tom prilikom da mu on pomaže, piše index.hr.

Upravo to i progutana tableta tema su koju teniski navijači vrte nakon novog uspjeha najboljeg na svijetu. Komentari nakon što je Đoković dobivao pomoć liječnika svode se na "Poznati čarobni napitak sad kad opet gubi", "Stižu magične pilule", "Magičan oporavak nakon izgubljenog seta".

Đoković je nakon meča objasnio da je osjećao bol u trbuhu, da se već neko vrijeme muči s virozom i da je posljednjih dana više vremena proveo u toaletu nego na terenu.

Ne propustite