Pametni muškarci su najseksipilniji

Ljubav
Pametni muškarci su najseksipilniji
Istraživanje je pokazalo da muškarci s visokim koeficijentom inteligencije imaju zdravu spermu najviše kvalitete. Inteligencija je ženama jako privlačna jer tada muškarce vide kao odlične potencijalne seksualne partnere.

Istraživanje je pokazalo da muškarci s visokim koeficijentom inteligencije imaju zdravu spermu najbolje kvalitete. Inteligencija je ženama jako privlačna jer tada muškarce vide kao odlične potencijalne seksualne partnere.

Naime, istraživanje stručnjaka sa Sveučilišta New Mexico dala je poprilično neočekivan rezultatat, a to je kako smo već napomenuli da su seksualno naprivlačniji intelektualni muškarci. Žene su prije smatrale da su najprivlačniji muškarci sa izraženim dlakama na prsima i zlatnim lančićima oko vrata.

Privlačnost je onaj neodređeni osjećaj koji nam se prikrade s leđa i savlada nas u trenu, a muškarci bi dali sve da znaju kako da postanu privlačni ženama i posljedično, završe s njima u krevetu.

Ženama je, s druge strane, inteligencija privlačna jer takve muškarce vide kao savršene seksualne partnere s kojima će moći imati jednako takvo potomstvo, stoga, nemojte se sramiti pokazati svoju pamet,  jer je došla  u modu.

Izvor fotografije: metro-portal.hr

 

Ne propustite