Bohemian Chic spavaće sobe

Enterijer
Bohemian Chic spavaće sobe
Bohmian Chic u interijeru je pun živih boja i namještaja u vintage stilu. Iako vas ovaj stil ne ograničava pravilima, ipak ga je veoma teško uspješno izraditi jer sve mora izgledati kao da je kreirano bez mnogo truda.

Bohmian Chic u interijeru je pun živih boja i namještaja u vintage stilu. Iako vas ovaj stil ne ograničava pravilima, ipak ga je veoma teško uspješno izraditi jer sve mora izgledati kao da je kreirano bez mnogo truda. Naravno, postoje neki detalji koje morate imati, poput tkanina i uzoraka prikupljenih iz cijelog svijeta, knjige, umjetnička djela (pogotovo stara) , kao i određeni neuredni štih. Imate li prazan prostor ispunite ga slikama, tkaninama, jastucima i figuricama – boemski interijeri puni su raznih detalja.

Pravi boemski stil ćete postići kada vaša soba bude izgledala kao da ste sve zanimljive stvari sa putovanja kombinovali sa svim dobrim knjigama koje ste ikada pročitali, a sve to pomiješali s nekoliko starih porodičnih portreta u pozlaćenim okvirovima i dodali neki neprilagođeni komad drvenog namještaja.

Krevet ne morate pospremati, jer neuredno je IN.

Pogledajte galeriju.

Ne propustite