KUĆOM U KOJOJ JE PRETHODNI VLASNIK ŽIVIO 54 GODINE ŠIRIO SE ČUDAN MIRIS: Ono što je pronašla u ventilacionom otvoru zgrozilo ju je

Objavljeno:03.10.2023 - 10:45
A A A Times Arial

Ejmi, koju na TikToku prati 86.000 ljudi, preselila se nedavno s porodicom u kuću u kojoj je prethodni vlasnik živio 54 godine. S obzirom na to da se tek preselila, željela je da kompletno očisti, sredi i okreči novi životni prostor, te je tako očistila i ventilacione otvore, a ono što je u njima pronašla kod nje, ali i kod mnogih njenih pratilaca, izazvalo je mučninu, piše Kurir.rs.

Ejmi je pozvala supruga da joj pomogne oko otvaranja ventilacionih dijelova, koji je za ovaj poduhvat stavio gumene rukavice. Otvor je bio preplavljen gomilom prašine, čađu i prljavštinom, a da stvar bude gora, u ventilacionom otvoru se nešto i zaglavilo.

Njen suprug je alatom razvalio vratanca otvora i izvadio nešto što izgleda kao mrtva ptica, koja je očigledno tu stajala godinama, s obzirom na to da se bila sasvim osušena i da su od nje ostali samo delovi.

- Kolika gomila čađi, čini se da prethodni vlasnik dugo nije čistio ventilaciju. Unutra je nešto zaglavljeno, pokušaću da izvadim. Izgleda de je unutra mrtva ptica. Sirota ptica stoji ovdje ko zna koliko dugo. Pogledaj, ona je mumificirana! Gotovo ništa nije ostalo od nje. Izgleda da je to bio galeb - odgovara čovek bacajući ono što je ostalo od ptice u kesu za đubre, a o tome je pisao i The Sun.

@amii.illustrates Check your air vents people #fyp #foryou  Illustrates

Ejmi je bila zapanjena da prethodni vlasnik ne samo što nikada nije čistio ventilacione otvore, već joj nije bilo jasno kako nije primijetio smrad koji se širio celom kućom, budući da je vazduh cirkulisao preko velikog galeba koji se tu zaglavio, uginuo i raspadao se.

Snimak je pregledan četiri miliona puta, ima 164.000 lajkova i na hiljade komentara zapanjenih pratilaca.