U petak stiže POSLJEDNJI SUPERMJESEC U GODINI, a za OVA 4 ZNAKA slijede OGROMNI OBRTI SUDBINE: Evo ko je na udaru

Objavljeno:26.09.2023 - 19:26
A A A Times Arial

U petak, 29. septembra, nebo će obasjati pun Mjesec u Ovnu, donoseći nalet nove energije, uzavrele strasti i ambiciju. Dok sezona Vage donosi određenu sporost u reakcijama, energija Ovna se odnosi na aktivno guranje svojih ciljeva i ambicija. Pod vođstvom Marsa ovaj pun Mjesec poručuje svima da se zauzmu za ono što žele, te da ne budu preterano zabrinuti za mišljenje i stavove drugih.

Ovaj pun Mjesec će biti takozvani Supermjesec, odnosno biće veći i svjetliji od prosjeka, a on se javlja tri do četiri puta u godini. Ovo je posljednji Supermjesec u tekućoj 2023. godini i najviše će uticati na Ovna, Raka, Vagu i Jarca.

Evo šta možete da očekujete narednih dana ako pripadate nekom od ova četiri znaka Zodijaka:

OVAN
U nadolazećem periodu vaši odnosi biće vaš glavni prioritet, ali ne zaboravite da dio pažnje usmjerite i na sebe. Odvojite malo vremena za sebe, svi drugi mogu da čekaju! Posvetite se dugo željenom cilju ili ostvarenju nekog sna - sada ima dobre šanse da se realizuje, posebno jer ste napunjeni dobrom energijom i ambicijom. Pokažite svijetu da ste spremni za pobede. Stisnite zube i prekinite toksične veze u svom životu ili nađite način da budete diplomata i riješite konflikte sa njima bez kraha odnosa.

RAK
Pobjeda je blizu, Rakovi i moć je u vašim rukama! Ovaj pun Mesec mogao bi da označi kulminaciju nekih događaja ili veliku prekretnicu u vašim životima, posebno na polju karijere ili privatnog biznisa, Moguće da je na pomolu nova, bolja poslovna ponuda ili velika povišica. Ne štedite sebe u narednom periodu, preuzmite vođstvo i inicijativu na poslu i svaki trud će vam se isplatiti.

VAGA
Vage će tokom perioda punog Mjeseca biti fokusirani na svoja partnerstva i romantične odnose. Morate da pronađete ravnotežu između vaših odnosa i sopstvene dobrobiti. Nemojte dozvoliti da sebe stavljate na posljednje mjesto, a ako je tako vrijeme je da to promenite već danas! Takođe, očekujte dramatilne promene na ljubavnom planu ili ukoliko imate posao u kome ste jedan od partnera. Događaji koji će uslijediti će vas ili zbližiti ili razdvojiti, a svakako se spremite za trzavice. Ako ste u stabilnoj vezi, moglo bi da dođe čak i do veridbe, braka ili zajedničkog života. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da analizirate trenutne udvarače i razmislite o tome ko od njih ima potencijal za ozbiljnu vezu.

JARAC

Ova mena najviše će uticati na vaš porodični i život u kući, tako da bi u tom aspektu trebalo i da očekujete promene. Dakle, ovo je period rezervisan za neke promene u vezi nekretnina, kuće ili porodičnih odnosa. Moguće je da ćete se preseliti, ili da će vam neko doći u goste ili ćete se baciti na renoviranje. Važno je i da ako se pojavi neki problem u vezi sa vašim roditeljima ili užom porodicom, odmah reagujete i pokušate to da rešite. Takođe, povedite ovih dana računa o tome kako izražavate svoje emocije -lako biste mogli da započnete neke konflikte.