Restorani koji će vam uljepšati život

Arhitektura
Restorani koji će vam uljepšati život
Predstavljamo vam osam restorana od kojih morate posjetiti bar jedan. Uživajte u prekrasnoj hrani uz još ljepše poglede i nesvakidašnju uslugu.

Predstavljamo vam osam restorana od kojih morate posjetiti bar jedan. Uživajte u prekrasnoj hrani uz još ljepše poglede i nesvakidašnju uslugu.

1.Vodopad Restoran Filipini
U prekrasnoj Vill Escudero vidjet ćete ovaj bizaran restoran koji se nalazi samo nekoliko metara od vodopada. U restoranu se poslužuju razna jela servirana na bambusovom lišću.

filipini

 

2. Grotta Palazzese, Italija
Ristorante Grotta Palazzese, smješten je u pećinama Polignano plaži Mare i u njemu možete osjetiti sve čari talijanske kuhinje. Uz pogled na živopisno Jadransko more, probajte neka od najboljih talijanskih vina.

italija

 

3. Piz Gloria, Mürren, Švicarska
Piz Gloria je restoran koji se nalazi na gotovo 10.000 metara visine. Do njega dolazite žičarom, a ovakvih prekrasnim pogledom se ne može pohvaliti nijedan drugi restoran. U ovom restoranu snimano je nekoliko scena u filmu o Jamesu Bondu.

svicarska

 

4. Ithaa podvodni restoran, Rangali Island, Maldivi
Ithaa je jedan od rijetkih podvodnih restorana u svijetu. Proglašen je za "najljepši restoran na svijetu" od strane New York Daily News.

maldivi

 

5.Le Panoramic, Francuska
Le Panoramic se nalazi na vrhu Brévent na više od 8.000 metara iznad zemlje. Dok ručaju, posjetitelji uživaju u prekrasnom pogledu na Mont-Blanc.

francuska

 

6.Ali Barbour pećina restoran, Kenija
Pećina Ali Barbour je stara nekoliko tisuća godina i tek nedavno je pretvorena u restoran. Sastoji se od komora koje idu do 30 metara ispod zemlje.

kenija

 

7.Al Mahara, Burj Al Arab, Dubai
U ovom velikom restoranu uz večeru možete uživati u pogledu na ogromni akvarij.

burj-al-arab

 

8.El Farallón, Los Cabos, Mexico
El Farallón je smješten u stijenama Capella Pedregal, području poznatom po svojoj ljepoti i snažnim plimama i osekama. Ovaj riblji restoran ima veličanstvenu hranu i još ljepše zvukove udaranja valova u stijene.

mexico

Ne propustite