BIJESNI DONČIĆ POSLAO ŽESTOKU PORUKU ČELNICIMA FIBA-e: Evo šta je poručio sjajni Slovenac, DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE!

Košarka
BIJESNI DONČIĆ POSLAO ŽESTOKU PORUKU ČELNICIMA FIBA-e: Evo šta je poručio sjajni Slovenac, DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE!
m

Košarkaška reprezentacija Kanade je savladala Selekciju Slovenije rezultatom 100:89, nakon dramatične tavršnice i isključenja Luke Dončića.

SRBIJA IDE NA KANADU U POLUFINALU SVJETSKOG PRVENSTVA! Sudije režirale HAOS! Dončić isključen, a Orlove čeka paklen zadatak!

Kanađani su se istakli kao bolji tim i kao favoriti su slavili, međutim opšti je utisak da su sudije u ovoj utakmici bili naklonjeni timu sa američkog kontinenta.

CRNE SUDIJE, JEL VAS NIJE SRAM? Evo zbog čega je Dončić isključen - ovaj snimak SVE POKAZUJE, zbog UŽASNE odluke nastao je HAOS

Luka Dončić, koji je od početka takmičenja pod protekcijom sudija, ovaj meč to nije bio, pa je usljed velike nervoze uputio jednu poruku nakon sumnjivog faula na ArDžej Beretu.

Naime, on se okrenuo ka VIP loži gdje su sjedjeli čelnici FIBA-e i prstima napravio pokret pokazavši im da su korumpirani, odnosno potplaćeni.

Poznato je da Dončić ima kratak fitilj, ali kako će i da li će reagovati krovna košarkaška kuća ostaje da vidimo. Vjerovanto mu preko ovog neće preći. Barem ne bi smjeli...

Ne propustite