HTJELI DA ISPROVOCIRAJU NOVAKA NA KONFERENCIJI! Pitali Srbina da li je bio BIJESAN na Amerikance - OVAKVOM ODGOVORU se nisu nadali!

Tenis
HTJELI DA ISPROVOCIRAJU NOVAKA NA KONFERENCIJI! Pitali Srbina da li je bio BIJESAN na Amerikance - OVAKVOM ODGOVORU se nisu nadali!
,

Najbolji srpski teniser Novak Đoković dobio je jedno izuzetno zanimljivo pitanje na konferenciji za medije pred start US opena.

Poslije dvije godine pauze srpski as konačno je dobio priliku da napadne titulu u Njujorku. Novaku je bio zabranjen ulazak u Sjedinjene Američke Države jer nije želio da primi vakcinu protiv korona virusa, pa je tako propustio veliki broj turnira.

Mnogi smatraju da će zbog svega što se izdešavalo Novak imati dodatnu motivaciju da predstojećem US openu.

"Kada si se vratio u SAD prošle nedjelje, da li je kod tebe postojala neka vrsta dugotrajnog bijesa ili razočaranja da je trebalo da budeš ovdje prošle godine? Pomenuo si da na prethodnom meču koji si ovdje imao da si imao sjajan osjećaj zbog navijača. Da li ti je zbog toga još teže što nisi bio ovdje", upitao je američki novinar srpskog asa.

Novak se "kiselo" osmjehnuo i odgovorio:

"Ne, nije bilo nikakvog bijesa. Tokom prošlogodišnjeg US Opena osećao sam da je prava šteta što nisam tamo. Osjećao sam se tužno što nisam mogao da učestvujem. Ali ova godina je ova godina... Ne razmišljam o tome što se dešavalo prošle ili nekoliko posljednjih godina. Samo se fokusiram na predstojeći turnir".

Podsjetimo, Novak u ponedjeljak u Njujorku kreće u pohod na 24. grend slem titulu u karijeri. Rival u prvom kolu US opena biće mu francuski teniser Aleksander Muler.

Ne propustite