O OVOJ NOVAKOVOJ IZJAVI BRUJI PLANETA: Evo šta je poručio pred veliko finale s Alkarazom

Tenis
O OVOJ NOVAKOVOJ IZJAVI BRUJI PLANETA: Evo šta je poručio pred veliko finale s Alkarazom
,

Novak Đoković se plasirao u novo finale Mastersa, pošto je u polufinalu Sinsinatija elininisao Aleksandera Zvereva sa 7:6, 7:5 i u nedjelju od 22.30 će "ukrstiti rekete" protiv trenutno najvećeg rivala Karlosa Alkaraza. Nole je poslije meča istakao da su nijanse odlučile pobjednika i priznao je da je bilo teško igrati protiv Zvereva, kojeg je servis sjajno služio na ovom meču.

- On je jedan od najboljih servera na Turu, dobio je mnogo gemova na svoj servis, bilo je malo gemova gdje sam imao šansu da ga ugrozim, posebno je bilo bitno na 5:5 u drugom setu što sam napravio brejk, uspio sam i zadovoljan sam, ovo je ipak pobjeda od 2:0 - rekao je Novak i dodao da se Zverev vraća na nivo prije povrede.

- Kreće se fenomenalno za igrača ove visine, ima i fenomenalan servis gdje rivalu ne daje mnogo šansi. Slijedi US Open, gdje vjerujem da će imati odličan rezultat.

Nole se dotakao i predstojećeg finala protiv Alkaraza.

- Sjajno je za naš sport da se opet susrećemo u finalu velikog turnira, svi su to željeli da vide - konstatovao je Novak.

Na kraju je Nole napravio i kratku analizu na srpskom jeziku pred TV kamerama.

- Odigrao sam veoma čvrst taj brejk i to je bilo veoma bitno, ali kada igrate protiv ovakvog severa jako je teško igrati, imao sam malo prilika na njegov servis, a ja sam se mučio u nekim svojim servis gemovima. Zadovoljan sam što sam ovako završio meč i plasirao se u finale - poručio je Đoković.

 

Ne propustite