Sve je na prodaju: Diploma "Galije" sa Gitarijade za 30.000 dinara

Lifestalgija
Sve je na prodaju: Diploma "Galije" sa Gitarijade za 30.000 dinara
Već ima zainteresovanih kupaca

Nenad Neša Milosavljević, frontmen grupe “Galija” nagrađen je diplomom za najboljeg vokalnog solistu na Zaječarskoj Gitarijadi 1978. godine. Danas se ta nagrada prodaje na jednom portalu za kupovinu i prodaju stvari.

Prodavac koji je ponudio diplomu, odredio je njenu vrijednost na 30.000 dinara, a u opisu je naglasio da papir nije oštećen.

galija2
 
- Diploma dodijeljena grupi “Galija” za osvojeno prvo mjesto na Zaječarskoj gitarijadi 1978. godine, poslije čega su snimili prvi album. Ne znam da li postoji još koji primjerak, a ako me pitate odakle mi, pronađena je na pijaci “Bajloni” u Beogradu. Kako je tamo dospjela to i mene zanima, a bez para može da je dobije samo Neša lično - napisao je prodavac u opisu prodajnog predmeta.
 
Na sajtu već ima sedmoro ljudi koji su zainteresovani da kupe istu.

galija3
 
Ipak, Neša nije bio voljan da komentariše oglas, a kako je naglasio ne sjeća se da li su se te godine djelile bilo kakve diplome na Gitarijadi. 

- Ne sjećam se ni da sam dobio neku nagradu tada, niti da su se djelile diplome. Davno je to bilo, ko će se sjetiti 40 godina unazad. Za to da se prodaje ste me vi obavijestili i stvarno nemam šta da vam kažem o tome. Ne znam o čemu se radi i nemam vremena da se bavim time - rekao je Neša za "Blic", bez dodatnog objašnjena da li je to prava ili lažna diploma.

Izvor: blic.rs

Ne propustite