NIKOLA JOKIĆ JE ČOVJEK KOJI NE GRIJEŠI: Njegov uspjeh zavisi od OVA 2 POTEZA koja je povukao u mladosti

Objavljeno:10.06.2023 - 09:16
A A A Times Arial

Nikola Jokić trenutno je jedan od najpoznatijih košarkaša u svijetu zahvaljujući svom nevjerovatnom talentu i uspjehu u klubu za koji igra. Dok muškarci s pažnjom prate njegov sportski uspeh, žene se tope kada čuju njegovu ljubavnu priču.

Naime, Nikola je svoju suprugu Nataliju upoznao dok su bili srednjoškolci - to je bila ljubav na prvi pogled koja svakom godinom postaje još jača.

Bilo je to 2013. godine kada su se Natalija i Nikola upoznali:

"Upoznali smo se preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sjedili smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija.

Dopala mi se čim sam je vidio, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vrijeme sam skrivao emocije. Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala", priseća se Nikola


Natalija Maćešić je svaki slobodan trenutak posvetila obrazovanju, a u Americi je diplomirala psihologiju na Metropolitan Stejt univerzitet.

U periodu kada su započeli vezu, Nikola je igrao u Srbiji, u klubu Vojvodina Srbijagas, dok je Natalija upisala studije u Americi.

"Išao sam u srednju ekonomsku školu, a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva mjeseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala," ispričao je košarkaš svojevremeno.

Pričalo se kako je u tom momentu Nikola izgubio interesovanje za košarku jer je upravo u tom momentu njegova djevojka, Natalija otišla na studije u Ameriku.

Kada se sretni par spojio, sve mu je krenulo od ruke.


Nikola je ubrzo otišao u Ameriku da igra za Denver, gdje se ponovo spojio sa Natalijom. Vjenčali su se 2020. godine u rodnom gradu košarkaškog reprezentativca Srbije, Somboru, a pristup hramu Srpske pravoslavne crkve je, kako su pisali mediji, bio pod nadzorom obezbjeđenja i samo odabrane zvanice mogle su da priđu dok je obred crkvenog vjenčanja trajao.

Prije oko dvije godine par je dobio kćerku Ognjenu koja je dodatno učvrstila njihovu vezu i brak.


Njihova veza privukla je pažnju i američkih medija. Za Nataliju kažu da je pravi oslonac i djevojka koja svuda putuje sa Nikolom, a o njima se često govori kao o divu i palčici. Na posljednjem mjerenju je izmjereno da je Nikola visok 213 centimetara, dok je njegova supruga visoka 173 centimetara.

Ljubav između Nikole i Natalije podsjeća na najljepši romantični film. Za sve ove godine, supruga najboljeg košarkaša čuvala je njihovu intimu, i rijetko se oglašavala u medijima, ali tračak njenog privatnog života možemo vidjeti na društvenim mrežama. Jasno je da voli modu, putovanja, konje i sitnice baš kao i njen suprug.

Veliki Meša Selimović je rekao "Ko promaši ljubav, promašio je život". Ova rečenica najbolje opisuje Nikolu Jokića, jer on je u ranoj mladosti dobro odabrao, i ženu i zanimanje.