ASTROLOGIJA

TURSKI HOROSKOP TVRDI DA ĆE OVAJ ZNAK PLIVATI U PARAMA DO 2025. GODINE: Biće puni kao BROD

Objavljeno:09.06.2023 - 07:54
A A A Times Arial

Ova godina je puna neizvjesnosti, naglih preokreta koje nam sudbina donosi i izazova života.

Neki znaci će kroz sve nedaće plivati baš kao ribe u vodi, dok će drugi imati manje sreće. Pojedini znaci će, takođe, biti među retkim srećnicima koji će spoznati i ljubav svog života, drugi će imati brojne poslovne ponude, a treći će profitirati na neke čudne načine, ali novac će svakako doći u njihov život. Turski astrolozi otkrili su koji će to znaci imati najviše sreće u 2023 godini, prenose Novosti magazin.

Aslan (Lav) - najsretniji znak

Lavovi će ove godine definitivno biti među najsretnijima. Pucaće od pozitivne energije koja će im pomoći da ostvare gotovo sve što požele, pa čak i da pronađu ljubav. Zvijezde su lavovima naklonjene više nego ikada, pa je savjet da oni iskoristite povoljan astrološki apsekt na svim poljima, a pogotovo na ljubavnom. Zahvaljujući nevjerovatnoj harizmi lavovi će ostaviti dobar utisak na sagovornike, što će im pomoći ne samo na polju ljubavi i prijateljstva, već i u finansijskoj sferi.

Basak (Djevica) - drže sve konce u rukama

Djevice su inače veoma obazrive i metodične. Njihove glavne planete zaštitnici su Merkur i Saturn, a one će se i u narednoj godini nalaziti u prilično povoljnom položaju. Djevice će u 2023. držati sve konce u svojim rukama, sve će biti pod njihovom kontrolom, što će im podići samopouzdanje i učiniti ih još sposobnijim i vještijim na svim poljima. One će u narednim danima uspjeti da riješe velike i važne probleme i to postepeno, jedan po jedan. Zvijezde savjetuju da je ovo najbolji način da zablistaju u punom sjaju.

Terazi (Vaga) - stižu pare

Godina 2023. će biti veoma turbulentna za Vagu. Pripadnici ovog znaka naći će se u kompletnom haosu. Oko njih će se svašta dešavati, prilike će samo iskrsavati, a moguće je da će nekoliko dobrih ispustiti. Možda bi svaki drugi znak trebalo da brine, ali ne i Vaga. Zvijezde im poručuju da je ovo za njih idealan period. Ostatak godine će vam ponuditi obilje šansi za uspjeh, najviše na polju finansija. Prema turskom horoskopu, 2023. će biti jedna od najupečatljivijih godina za one rođene u ovom znaku. Vage tako treba da razmišljaju o tome gdje je najbolje da investiraju, budući da se ovaj povoljan poslovni aspekt rijetko javlja.

Akrep (Škorpija) - ostvariće stari san

Škorpijama će ova godina biti odlična, a u njoj će moći da ostvare najvažnije ciljeve. Ako postoji neki stari san, nešto o čemu dugo maštaju i što dugo priželjkuju, ove godine će ili ostvariti ili će biti na korak od ispunjenja želje. Sve se dešava ubrzano. Škorpije neće imati vremena za oklevanje, a ispostaviće se da je to najbolje za njih. U 2023. godini će uspjeti da iz najtežih situacija izađu kao pobednici, tako da za njih nema bojazni na bilo kom polju da pokušaju da okušaju sreću.

Balik (Ribe) - pod zaštitom zvezda

Ribe su u izuzetno pozitivnoj situaciji, za njih nema prepreka u ovoj godini. One su se naoštrile da ostvare sve svoje naume, savladaju sve prepreke i ne dozvoljavaju da im iko stane na put. U ovome imaju pomoć zvijezda koje će ih bukvalno štititi na svakom koraku i u svakoj situaciji. Ohrabrene ovom podrškom, Ribe će se u 2023. sa lakoćom nositi sa svim poteškoćama. Ma koliko životnih problema da naiđe Ribe će iz njih izaći kao pobjednici.