Robot koji leti i čisti

Sve za dom
Robot koji leti i čisti
Ako je vjerovati kolumbijskom dizajneru Adrian Perez Zapata - domaćicama će svanuti. On je osmislio "mini bumbare" robote koji lete i čiste po kući. Od ribanja toaleta, usisavanja i poliranja parketa do svih ostalih kućanskih poslova koji bi zahvaljujući ovoj spravici mogli postati prošlost. Jedan klik dovoljan je da pokrene "bumbaru" koja se zove "The Mab".

Ako je vjerovati kolumbijskom dizajneru Adrian Perez Zapata - domaćicama će svanuti. On je osmislio "mini bumbare" robote koji lete i čiste po kući.
Od ribanja toaleta, usisavanja i poliranja parketa do svih ostalih kućanskih poslova koji bi zahvaljujući ovoj spravici mogli postati prošlost. Jedan klik dovoljan je da pokrene "bumbaru" koja se zove "The Mab".

Iako je uređaj poprilično sitan, njegova snaga je nevjerovatna.
 
"The Mab" prvo skenira stanje u kući, a zatim pošalje 908 sitnih letećih robota koji pospreme sve od vrha do dna kuće. Kolumbijski dizajner je ideju dobio jednog dana kada je sjedio u vrtu i promatrao vrijedne pčele i način na koji one oprašuju cvijeće.
 
Mada još nije u prodaji ovaj proizvod je nastao kao plod višegodišnjeg istraživanja u Electrolux Design Lab, a stručnjaci vjeruju da bi on značajno mogao olakšati i rastereti život domaćica.

 

Ne propustite