MARIJA ŠERIFOVIĆ NAŠLA MUSTAFU KOJI ŽIVI ISPOD MOSTA: Evo šta je pjevač iz Zenice rekao i gdje sad spava

Kiosk
MARIJA ŠERIFOVIĆ NAŠLA MUSTAFU KOJI ŽIVI ISPOD MOSTA: Evo šta je pjevač iz Zenice rekao i gdje sad spava
-

Pjevačica Marija Šerifović podijelila je tužnu priču o uličnom pjevaču Mustafi Hrustiću iz Zenice, koji živi ispod mosta.

Mustafa je ostao bez roditelja u sedmoj godini, od kad se sam bori za svoj život. Iz stana je morao da izađe, jer nije imao dovoljno novca da plaća kiriju, pa sada živi u šatoru, pod zeničkim mostom.Mladi pjevač izrazio je želju da se prijavi za "Zvezde Granda", ali navodi da za to nema uslova.

- Tu treba imati novca. Mogu ja otići da se prijavim na "Zvezde Granda", ali ja ne mogu sa 10 maraka da se obučem, sredim, da stavim mašnu, da budem čist. Ja bih se prijavio da sam u mogućnosti - istakao je Mustafa Hrustić za jutjub kanal "Srećko Stipović", a Marija je, kao što smo pisali, izrazila volju da mu pomogne i zamolila ljude da ga povežu sa njom.

3486474-screenshot-25-ff

Marija Šerifović je uspjela da dođe do Mustafe, odnosno vać ga je zvao njen menadžer.

- Marija trenutno spava, ali me je zvao njen menadžer. Rekao je čim ona ustane, da će me kontaktirati da se sve dogovorimo - rekao nam je pjevač i otkrio da se vratio u stari stan i da nije više u šatoru, pod mostom.

- Smjestio sam se u stari stan. Čovjek mi je platio kiriju za dva mjeseca, sreća da se nije izdao u međuvremenu. Sad sam dobro - ispričao je ulični pjevač.

Kurir.rs/Telegraf.rs.

Ne propustite