SVAKA ŽENA TREBA DA IMA OVU BILJKU U SVOM DOMU! Odmah je kupite jer donosi veliku sreću

Kiosk
SVAKA ŽENA TREBA DA IMA OVU BILJKU U SVOM DOMU! Odmah je kupite jer donosi veliku sreću
.

Postoje takve sobne biljke, koje su prisutne gotovo u svakoj kući. Ali, mnogi ne znaju, čak, ni kako se zovu, a da ne pominjemo njihovu pravilnu njegu. Spatifilum – je jedna od takvih priča.

Postoji vjerovanje da ova biljka donosi sreću njenoj vlasnici, zbog čega se zove i ženska sreća.

U čemu se krije ženska sreća? Naravno, to je prije svega harmonija u kući, a može li biti harmonije tamo gde nema jakog muškog ramena i malih trčećih koraka.

Vjeruje se da je upravo ova sobna biljka odgovorna za žensku dobrobit, ne nazivaju je uzalud – ženskom srećom. Ako neudatoj djevojci poklonite spatifilum, ona će u najskorijem vremenu srediti svoj lični život. Ako je poklonite udatoj dami – u porodici će se pojaviti dijete.

screenshot-372

Sve sobne biljke simbolizuju nešto određeno – neke sreću u braku, druge – novac, treće – zdravlje, uspeh i tako dalje. Ali zašto se baš spatifilum smatra ženskim pokroviteljem?

Od davnina su žene počele da primjećuju da je postojanje ove lijepe biljke u kući, obavezno povlačilo za sobom dobre promjene, pogotovo u ljubavnim odnosima. Djevojke su pronalazile svog izabranika, dejvojke u vezi – ubrzo su dobijale ponudu braka, a udate žene – su živjele srećni bračni život.

Sreća je, takođe, dolazila u kuću kod žena koje su dugo pokušavale da zatrudne, i sa pojavom ove biljke one su, napokon, obradovane vešću o dugoočekivanom radosnom događaju. Mnogo kasnije, ova biljka, i vjerovanja povezana sa njom, postala su naširoko poznata.

Žene, koje su već okusile sreću, donosile su svojim, manje srećnim drugaricama pelcere spatifiluma da bi i one, takođe, doživjele magićnu moć ove biljke. Danas je „ženska sreća“ jedna od najrasprostranjenijih i najomiljenijih poklona za ljepši pol.

Takođe je veoma  dobar čistač vazduha, ukoliko je imate redovno je zalivajte, a možete je povreemno i tuširati jer joj voda prija. Ljubimci je izbjegavaju zbog mirisa koji njima ne odgovara, tako da sa ovim nećete imati problem. Odlična je biljka za početnike koji nemaju iskustva sa biljkama. Nemojte je držati na jakom suncu, na prozoru koji je sunčan.

Ne propustite