Napetosti između Wagnera i Kadirovih snaga - Prigožina nazvali "blogerom koji cijelo vrijeme viče i galami o problemima"

Objavljeno:02.06.2023 - 15:05
A A A Times Arial

Jedan od bliskih saveznika čečenskog lidera Ramzana Kadirova jučer je javno kritizirao istaknutog vođu Wagnera poručivši kako je Jevgenij Prigožin (na slici gore, lijevo) zapravo "bloger koji cijelo vrijeme viče o problemima".

Obraćajući se Prigožinu s "ti" u video poruci, Adam Delimhanov (na slici gore, desno), blizak saveznik Kadirova, poručio je: "Ako ti nešto nije jasno, možete nas kontaktirati i reći nam mjesto i vrijeme, a mi ćemo ti objasniti što ne razumiješ".

"Postao si bloger koji vrišti i viče na cijeli svijet o svim problemima. Prestani vikati, galamiti i vrištati", rekao je Delimhanov.

Poruka je odmah izazvala oštru reakciju jednog od Wagnerovih najstarijih boraca, Dmitrija Utkina, bivšeg časnika specijalnih snaga koji je služio u ruskoj vojnoj obavještajnoj službi.

"Odakle takva familijarnost: tko ti je dao pravo da Prigožina oslovljavaš s 'ti'?" - rekao je Utkin u poruci koju je Prigožin također prenio na Telegram. "Određene ljude treba staviti uza zid zbog SRAMOTE koju izazivaju", poručio je Utkin.