OTVORILI SVADBENI POKLON DEVET GODINA POSLIJE VJENČANJA: Ono što su našli u koverti ZUVIJEK im je promijenilo život (FOTO)

Kiosk
OTVORILI SVADBENI POKLON DEVET GODINA POSLIJE VJENČANJA: Ono što su našli u koverti ZUVIJEK im je promijenilo život (FOTO)
Neobična priča jednog para postala je hit na internetu, a svadbeni poklon prava atrakcija, piše Telegraf.rs.

Neobična priča jednog para postala je hit na internetu, a svadbeni poklon prava atrakcija, piše Telegraf.rs.

Ne postoji brak ili emotivna veza u kojoj povremeno ne "sjevnu varnice" i ne dođe do svađe, ali neobična priča jednog para koji je dobio poklon za spasavanje braka i nije ga otvorio devet godina zaintrigirala je mnoge korisnike interneta.

Kejti i Brandon Gan iz Mičigena venčali su se u septembru 2007. godine, a kao svadbeni dar od njene tetke dobili su kovertu za koju im je darodavac rekao da je ne otvaraju odmah, jer je u njoj "ključ za spas njihovog braka".

Tetka im je dala jasna uputstva kada i kako mogu da otvore svadbeni poklon i naglasila da koverat ne otvaraju do prve ozbiljne svađe.

3478134-pismo-ff

Mladenci su kovertu odložili na policu i zaboravili na nju, a na pamet im je pala poslije punih devet godina braka.

Kako kažu, za skoro deceniju braka posvađali su se mnogo puta, ali im ni u tim situacijama nisu im padale na pamet tetkine riječi, niti njen poklon.

Kejti je u Fejsbuk grupi ''Love What Matters'' objasnila:

- Sjetila sam se dana venčanja, pa sam razmišljala o tome koji mi je poklon bio posebno drag i značajan. Tako sam se sjetila tetkine koverte koja je bila neotvorena na polici svih tih godina.

Ona i suprug su, kako je rekla, mislili da je u koverti običan ključ koji simbolično spasava brak.

Tek kada se Kejti prisjetila tog poklona, par je otvorio kovertu i u njoj našao dvije poruke.

- Kejti, idi po picu, škampe ili nešto drugo što oboje volite. Tetka Alison - pisalo je na papiriću naslovljenom na Kejti.

U poruci koja je bila upućena njenom mužu Brendonu bilo je napisano:

- Brendone, idi po cvijeće i flašu vina. Tetka Alison.

Kejti je rekla da i pored toga što je godinama ta koverta stajala na polici i skupljala prašinu neotvorena, ovaj par je naučila toleranciji, razumijevanju, kompromisima i strpljenju.

Ona je dodala da je shvatila da ono što je potrebno za održavanje snažnog i zdravog braka nikada nije ni bilo u tom poklonu, odonosno koverti, već u njima samima.

Ne propustite