AKO STE ROĐENI U OVOM ZNAKU, BLAGO VAMA: Čuveni ruski astrolog otkrio - bićete NAJSRETNIJI u junu, evo šta vas čeka!

Kiosk
AKO STE ROĐENI U OVOM ZNAKU, BLAGO VAMA: Čuveni ruski astrolog otkrio - bićete NAJSRETNIJI u junu, evo šta vas čeka!
-

Ruski astrolog Pavel Globa otkriva koji znak horoskopa će imati najviše sreće u junu 2023. godine!

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa dobro je poznat i našoj javnosti. Rusi tvrde da je stopa njegovog pogađanja zaista visoka, kažu da se oko 85 odsto njegovih predviđanja ispunilo, zbog čega je postao cijenjen astrolog. Ovoga puta Globa je izdvojio jedan znak koji će imati najviše sreće u junu 2023. godine!

Riječ je o ljudima koji su rođeni u znaku Bika! Bikovima će u junu sve ići od ruke i konačno će moći u potpunosti da iskoriste sve darove koje su dobili od Univerzuma. Globa ističe da će im sreća doći na polju karijere i posla. Ako su neki vaš projekat, zamisao ili ideja stagnirali, ovo je trenutak kada će sve krenuti nabolje, a kockice će se posložiti same od sebe.

Takođe, ovo je idealan trenutak ukoliko želite da promijenite posao ili potražite honorarnu zaradu. U junu vas čeka i finansijska sreća, moguće je da ćete dobiti veliku bonus, otplatiti neki dug, dobiti vredan poklon ili dobiti na lutriji - zato okušajte svoju sreću na nagradnim igrama u predstojećem mjesecu.

Imajte na umu da ćete srećne okolnosti u svom životu produžiti ako sve što dobijete prihvatite sa zahvalnoćšu, a moć i novac koju imate iskoristite u pravedne i časne svrhe. Očekujte sreću i na ličnom planu. Ako ste solo, moguće je da ćete sresti onog pravog u drugoj polovini godine. Ako već imate porodicu, uživaćete u veoma lepim trenucima u junu.

(MONDO)

 

Ne propustite