Ostavila je ZDJELU SA VODOM I SOLI u dnevnoj sobi i nije mogla da vjeruje šta je zatekla poslije 24 sata: Ovo ćete sigurno htjeti odmah da probate

Sve za dom
Ostavila je ZDJELU SA VODOM I SOLI u dnevnoj sobi i nije mogla da vjeruje šta je zatekla poslije 24 sata: Ovo ćete sigurno htjeti odmah da probate
-

Trik za čišćenje doma koji će vam uvijek kuću održavati svježom je vrlo jednostavan i praktičan.

Veoma je bitno da redovno održavate higijenu doma, čistite i provjetravate. Ako na primer kadite prostor miris tamjana je odlično rješenje.

Postoji još jedna metoda za čišćenje doma i uklanjanje negativnih vibracija uz pomoć soli.

Naime, na TikToku devojka je objavila video i objasnila kako se u njenom stanu osjećalo nakon što je 24 sata držala činiju sa vodom i soli.

Ono što će nam trebati:

-bijelo sirće (1 bočica)
-morska so (1 kašika)
-transparentna staklena vaza
-voda, so

Priprema i upotreba:

Ono što treba da uradite je da sipate sirće i malo vode u čašu. Zatim dodajte morsku sol i stavite na najfrekventnije mjesto u kući. Zapamtite da čaša mora ostati skrivena od pogleda na druge. Tamo treba da ostane 24 sata. Ako so pluta u vodi, temeljno ćete oprati i ponoviti proces. Kada so ostane na dnu, to je znak da su loše energije nestale, piše "Krstarica".

Zatim morate ponoviti ovaj proces u svakoj sobi u vašem domu. Isto tako, kada je so ostala na dnu, proces će biti završen. Na ovaj jednostavan način ćete učiniti svoj dom prijatnim mjestom za život.

Ne propustite