NAJVEĆE POMRAČENJE MJESECA U 25 GODINA stiže 5. maja: Za ova 4 ZNAKA donosi DRAMATIČNE PROMJENE - život će im se mijenja iz korijena!

Sve za dom
NAJVEĆE POMRAČENJE MJESECA U 25 GODINA stiže 5. maja: Za ova 4 ZNAKA donosi DRAMATIČNE PROMJENE - život će im se mijenja iz korijena!
-

U petak, 5. maja, čeka nas pun Mjesec u znaku Škorpije, ali i pomračenje Mjeseca, prvo od dva ove godine. Ovo će biti najveće pomračenje od februara 2017. do septembra 2042. godine! Astrolozi veruju da pomračenja otvaraju karmički period koji traje 28 dana tokom kog može da se dogodi doslovce bilo šta!

 

Ako ste jedan od znakova Zodijaka na koje će ovo pomračenje posebno uticati, očekujte neočekivano.

 

Ovo bi moglo da dovede do velike i iznenadne prekretnice u vašem životu. Ponekad promene tokom sezone pomračenja mogu da budu dramatične i da promeijne život, ali su ponekad suptilne i menjaju vaše stavove, te utiču na dugoročnu budućnost.

OPOZICIJA SA URANOM MRSI KONCE
Ovo pomračenje donosi duhovno "čišćenje", te će vas dovesti do puta kojim vam je oduvek bilo suđemo da krenete, što će vas možda odmah, a možda vremenom, dovesti do napretka i boljitka. Imajte na umu da ovo pomračenje formira opoziciju sa nepredvidivim i buntovnim Uranom, pa bi moglo da donese i potpuno neočekivane događaje.

Pun Mjesec i njegovo pomračenje snažno će uticati na sve nas, ali četiri znaka će na svojoj koži to osjertiti žešće od drugih: Bik, Lav, Škorpija i Vodolija.

BIK
Da li postoji osoba u vašem životu koja vam je u posljednje vrijeme često na pameti? Ovo može da bude vaš poslovni partner, najbolji prijatelj, voljena osoba ili čak vaš najveći neprijatelj. Bez obzira o kome je riječ, ovo pomračenje vas podstiče da evoluirate u odnosu sa ovom osobom. Ako je situacija između vas napeta ili loša, možda ćete konačno biti spremni da završite sa nekim i izađete iz tog toksičnog odnosa. Ako je, pak, situacija dobra, možda ćete biti spremni da se dodatno posvetite ovoj osobi i da unapredite vaš odnos. Međutim, moguće je i da ne promenite odnosu suštiniski, ali da se vaša perspektiva promeni. Trebalo bi da razmislite o tome šta možete da uradite da biste imali zdravije, harmoničnije i korisnije odnose.

LAV

Da li u vašoj porodici ili kući vladaju haos i nepredvidivost? Ovo pomračenje bi moglo da dovede do velikih promjena u porodčnoj dinamici i vašoj životnoj situaciji. Možda ćete se preseliti u drugi stan ili čak drugi grad ili će možda vaša porodica postati bogatija za jednog člana. Promjena koja vas čeka vezane su za nešto veoma lijepo, smijeh, ljepotu i ljubav, i imaju snagu da izliječe vaše traume iz djetinjstva. Šta god da se dogodi, znajte da će vam to u životu donijeti brojne nove mogućnosti. Univerzum vas približava tipu doma kakvom ste oduvek težili.

ŠKORPIJA
Vi ste u centru ovog pomračenja! Čak i ako niste raspoloženi za sve što vam ono nosi, neminovno će doći do promena. Bićete "isterani" iz vaše zone udobnosti i tjera vas na akciju. Moguće je da ćete i sami sebe iznenaditi svojim ponašanjem - biće prilično nepredvidivno. Ovo je trenutak kada će doći do prekretnice u vašem životu. Međutim, dolazak do kraja jednog poglavlja, takođe znači da počinje sljedeće. Dajte sebi dovoljno vremena da se pripremite i saberete na nove okolnosti koje će u vašem životu uslediti.

VODOLIJA
Da li ste bili nervozni po pitanju svoje karijere i posla? Da li ste prerasli svoju trenutnu poziciju i osjećate se spremnim za nešto novo? Pošto se ovo pomračenje dešava u vašoj 10. kući karijere, to bi moglo da vas dovede ili do promene posla ili do unapređenja ili do pokušaja da stvari obavljate na drugačiji način, vama nesvojstven. Možda ćete čak promeniti i karijeru! Šta god da se desi, ovo će vam otvoriti vrata za još mnogo mogućnosti u budućnosti. Univerzum vas jednostavno približava vrsti karijere koja vam je oduvijek namijenjena.

(Blic Žena)

Ne propustite