STAVITE OVU BILJKU ISPRED ULAZNIH VRATA I DOGODIT ĆE SE ČUDO: Novac i blagostanje će ući u vaš dom (foto)

Sve za dom
STAVITE OVU BILJKU ISPRED ULAZNIH VRATA I DOGODIT ĆE SE ČUDO: Novac i blagostanje će ući u vaš dom (foto)
-

Ove biljke je dobro imati ispred ulaznih vrata za sreću, novac i mir u domu.

Ulazna vrata su jedna od najvažnijih oblasti vašeg doma. Smatra se da su ulazna vrata „usta energije“ u vašoj kući. Ovde energija i mogućnosti mogu da uđu u vaš dom i dođu do vas. Vaša ulazna vrata takođe predstavljaju vaše lice prema svijetu i zo kako svijet vas vidi.

Prvenstveno je važno da ulazna vrata budu uredna, da na njima nema ogrebotina, da boja nije spala, kao i da ne škripe i nisu pokvarena.

Nakon ovog feng šui testa, posvetite se biljkama koje treba postaviti ispred ulaznih vrata kako bi privukle dobru energiju u dom.

Areka palma

Ako imate postora za veću biljku, areka palma može da donese mnogo životne energije u vaš prostor. Ovo je odlična biljka za aktiviranje pozitivnih vibracija i popravljanje ustajale energije. Tokom toplijih mjeseci možete je držati napolju na kućnom pragu, a zatim je uneti unutra kada dođu hladniji dani. Areka palme su povoljne i za filtriranja i prečišćavanja vazduha.

pexels-albina-white-7645577-scaled

Monstera

Ova biljka ima prelijepe listove u obliku srca koji su odlični za privlačenje ljubavi i kvalitetnih ljudi u vaš život. Možete ih postaviti ispred ulaznih vrata – ako ih pravilno njegujete, rašće, širiti se i prizivati obilje.

2282880749-2d19644bd3-b

Ne propustite