STIŽE PUN MJESEC U VAGI: 6. april je KLJUČAN za 4 horoskopska ZNAKA

Kiosk
STIŽE PUN MJESEC U VAGI: 6. april je KLJUČAN za 4 horoskopska ZNAKA
-

Sljedeći važan astrološki period koji nas očekuje je pun Mjesec u vazdušnom znaku Vage 6. aprila.

Kao i svaki pun Mjesec, to je astrološki događaj koji je okidač za turbulentna emotivna stanja i donošenje odluka u afektu. Mnogi ljudi ne mogu da spavaju jer se približava pun Mjesec, a drugi će doživjeti poplavu emotivnih stanja. 

Ružičasti pun Mjesec

Zanimljivo je da se pun Mjesec u Vagi naziva i "ružičasti" u čast cvijeća koje počinje da cvjeta u rano proleće, posebno roze mahovina.

Pun Mjesec u Vagi dešava se u sezoni Ovna, tako da će u fokusu biti saradnja i kompromis u odnosu na druge ljude. Ovaj ružičasti Mjesec je veoma važan za odnose sa drugim ljudima, jer je potrebno da pronađemo balans.

Vaga je znak koji simbolizuje mir, pravdu i ravnotežu, tako da će to biti glavne teme kojima ćemo se baviti.

Kraj i početak

Pun Mjesec je i period kada se nešto završava, što znači da je vrijeme da započnemo novi životni ciklus. To znači da će nas pun Mjesec u Vagi navesti na razmišljanje da li su određeni kompromisi da drugima uopšte mogući ili je vrijeme za oproštaj.

Ružičasti pun Mjesec će najviše uticati na Vage, Jarčeve, Rakove i Ovnove.

VAGA
Pun Mjesec u vašem znaku je veoma važan kako biste priveli kraju jedan životni ciklus i započeli novi. To znači da stare stvari moraju da se ostave u prošlosti. Ovo je veoma važan astrološki događaj za lične promjene.

OVAN
Tokom punog Mjeseca sva vaša partnerstva će biti na testu. To znači da će brak biti na testu, ali i poslovno partnerstvo koje vam je važno. Potrebo je da pronađete balans između svojih i partnerovih potreba.

RAK
Ovaj astro događaj odigraće se u vašem polju doma i porodice. Zbog toga će tenzije  u porodici biti veće, a odnos sa jednom osobom iz porodice moraće da se riješi. Sve što se tiče porodice i stana naredne nedelje će biti ključno.

JARAC
Pun Mjesec donosi promjene na poslu. To je potreba da se pronađe kompromis između vaših ambicija u karijeri i onoga što poslodavac očekuje od vas. Moguća je promjena posla.

Ne propustite